News Flash:

Acest doctor a pastrat inima unei paciente intr-un borcan pe biroul lui ani la rand. Nu a spus nici familiei de ce face asta, abia prea tarziu

17 Mai 2018
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
inima

Un cardiolog si academician renumit in intreaga lume, Vladimir Andreevich Almazov, a pastrat ani la rand o inima intr-un borcan cu formol pe biroul sau. Studentii lui cunosteau toti istoria vasului, aceasta trecuse din poveste in poveste si era deja celebra in campus.

Se pare ca, in anii ’50, atunci cand Almazov era inca un simplut student, in Primul Spital Universitar a fost adusa o fata care fusese diagnosticata cu endocardita septica subacuta, o afectiune care pe atunci era imposibil de tratat.

Diversi profesori au mers pe rand sa o consulte, dar si foarte multi studenti, printre ei se afla si un coleg al studentului nostru, Vladimir Almazov. Acest tanar nu a descoperit o metoda revolutionara de tratament pentru boala fetei, dar s-a indragostiti iremediabil de ea.
Colegul lui Vladimir incepuse sa o viziteze zilnic pe muribunda, ii aducea mereu flori, iar ea, la randul ei il iubea. Uimitor era insa faptul ca fata parea sa se insanatoseasca…

In cele din urma pacienta s-a vindecat si s-a casatorit cu cel pe care il iubea, colegul profesorului, au avut copii, si la nunta de argint i-au invitat pe medicii care o tratasera candva.

Cu cateva luni inainte de moartea sa naturala, la o varsta destul de inaintata, femeia aceasta speciala a lasat mostenire Primului Spital Universitar inima sa, pentru ca oamenii sa stie: o inima bolnava chiar se poate vindeca prin iubire!
Povestea aceasta ne face sa fim mai buni. Distribuie-o si tu daca vrei o lume mai buna!

Sursa: Perfect Media

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006040 (s)