News Flash:

Aceste bauturi consumate inainte de culcare va scapa de kilogramele in plus

6 Iulie 2018
816 Vizualizari | 0 Comentarii
ceaiul de musetel

Lipsa somnului contribuie la acumularea kilogramelor, asa ca daca intampini probleme in a avea un somn odihnitor, de minim 7 ore, consuma aceste bauturi. Vei adormi intr-o clipita si totodata vei reusi si sa slabesti.

1. Lapte

Triptofanul continut de lapte este un aminoacid care te ajuta sa adormi mult mai repede decat in mod obisnuit. Laptele contine si proteine, ceea ce inseamna ca masa ta musculara va creste si chiar si atunci cand te vei odihi, vei arde calorii. Cu cat ai muschii mai dezvoltati, cu atat mai mult metabolismul tau va fi accelerat.

Cum ne ajuta sa slabim inelul gastric virtual

2. Proteine din zer

La fel ca si laptele, acestea contin triptofan si proteine si sunt recomandate in special veganilor, ca o alternativa la care pot apela atunci cand doresc sa slabeasca si sa adoarma mai repede.

3. Ceai de musetel

Nu mai este un secret ca ceaiul de musetel reprezinta unul dintre cele mai bune remedii pentru cei care se confrunta cu insomniile. In plus, ca bonus, acesta are capacitatea de a controla nivelul zaharului din sange si sa potoleasca senzatia de foame.

4. Suc de grapefruit

Sunt mai multe motive pentru care ar fi bine sa consumi grapefruit inainte de culcare. Cel mai important dintre ele este reglarea ceasului biologic. Continutul de resveratrol va converti grasimile grase si te va ajuta sa ai mai multa energie pe tot parcursul zilei.

5. Suc de cirese

Un alt suc care te ajuta sa ai un somn odihnitor si sa scapi de depozitele de grasime acumulate este sucul de cirese. Acest lucru se intampla datorita prezentei melatoninei, hormonul care te ajuta sa dormi. De asemenea, sucul de cirese are si proprietatea de a calma inflamatiile, care de obicei se afla in stransa legatura cu ingrasatul.


foame
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006456 (s)