News Flash:

Planta bolilor incurabile

24 Iunie 2018
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
Pedicuta

Pedicuta este o planta de leac care contine radiu. Prin proprietatile de detoxifiere a ficatului si pancreasului, pedicuta este una dintre plantele recomandate in  curele de dezintoxicare a organismului. Are efecte antialcoolice si reduce dependenta de nicotina.

Indicatii:

uz intern: combaterea alcoolismului si a dependentei de tutun, bolile cailor urinare si ale organelor genitale, nisip la rinichi, colici renale, hepatite, tumori ale tesutului conjunctiv al ficatului, reumatism, artrita;

uz extern: dureri sau spasme musculare, discopatie lombara, carcei, reumatism  (100-300 gr. de planta se introduc intr-un saculet de panza si se aplica pe zona dureroasa)

Mod de preparare: o lingurita rasa de pedicuta se opareste cu o cana (250 ml) apa clocotita, se lasa sa stea putin (5-10 minute), apoi se strecoara si se lasa la racit. Ceaiul se poate consuma cand este caldut.

Mod de administrare: se bea numai 1 ceasca de ceai pe zi, si anume dimineata pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun, inghititura cu inghitura. Ca o exceptie, in caz de ciroza hepatica sau de cancer hepatic, se beau zilnic cate 2 cesti.

Atentie! Depasirea dozelor sau a duratei curelor interne cu pedicuta pot conduce la intoxicatii, uneori grave, deoarece planta devine toxica! Pedicuta este  incompatibla cu afectiunile insotite de diaree.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007176 (s)