News Flash:

ACCIDENTUL AVIATIC din Suceava: Pilotul timisorean Sorin Bochis este in continuare in stare critica. Prognosticul medicilor

5 August 2018
1601 Vizualizari | 0 Comentarii
bochis

Pilotul Sorin Bochis, ranit grav in accidentul aviatic care a avut loc in localitatea Fratautii Vechi, din judetul Suceava, este in continuare in stare critica, fiind monitorizat de opt medici din cadrul Spitatalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, din Iasi.
Medicii ieseni de la Spitalul de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” au intervenit pentru stabilizarea pilotului Sorin Bochis, dar starea acestuia este considerata in continuare grava, prognosticul fiind unul rezervat.

„Pacientul este internat la Sectia de Terapie Intensiva, beneficiaza de tratament maximal in astfel de situatii, este monitorizat in permanenta de o echipa alcatuita din opt doctori. Starea se mentine grava, dar este stabilizat. Este dificil de spus daca se va interveni chirurgical, mai clar va fi peste cateva zile. In momentul de fata nu sunt modificari majore. Colegii mei ortopezi si ORL-isti au rezolvat o parte dintre leziunile suferite de catre pacient. Urmarim cu mare atentie evolutia acestuia”, a declarat, duminica, corespondentului MEDIAFAX, dr. Tudor Ciuhodaru, din cadrul Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, din Iasi.

Potrivit medicului iesean, nu stie nici acum daca pacientul va fi sau nu operat, acest lucru urmand a fi stabilit in functie de evolutia starii de sanatate a pilotului.


Sorin Bochis, pilotul ranit grav in accidentul aviatic din Suceava, are 53 de ani si este din Timisoara. Acesta lucreaza ca pilot in cadrul unei mari companii aeriene, dar si in cadrul Clubului de Aviatie Cioca din Timisoara, unde este si pilot de acrobatii.

Sambata, in timpul unui zbor de antrenament pentru „Suceava Air Show 2018”, avionul lui Sorin Bochis s-a ciocnit de cel al unui alt pilot, Cornel Marinescu, din Snagov, judetul Ilfov, acesta din urma fiind declarat decedat.


sorin bochis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005558 (s)