News Flash:

Accident grav pe podul din Calea Șagului din Timisoara. Doua persoane au ajuns la spital

27 Ianuarie 2020
1013 Vizualizari | 0 Comentarii

Accident de circulație, luni dimineață, la urcarea pe podul din Calea Șagului din Timișoara. Șoferul unui autobuz a provocat un accident în lanț în care au fost implicate șase autovehicule.

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza șoferului autobuzului, un bărbat de 33 de ani. Acesta circula pe Calea Șagului, dinspre strada Ovidiu Cotruș spre bulevardul Liviu Rebreanu. La urcarea pe podul de la intrarea în oraș, tânărul nu a respectat distanța regulamentară în trafic față de autoturismul din fața sa, condus de o tânără de 19 ani, pe care l-a lovit din spate.

A provocat astfel un accident în lanț în care au fost implicate patru mașini ai căror șoferi circulau în fața sa. Mai mult, după impact, un alt șofer care circula în spatele autobuzului nu a mai putut opri la timp și a lovit mijlocul de transport din spate.

În urma impactului, șoferița primului autoturism lovit de autobuz a fost rănită și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Tot la spital a ajuns și un copil de trei ani, pasager în al doilea autoturism implicat în accident.

Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 


accident autobuz
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1748 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004687 (s)