News Flash:

Sute de amenzi pentru soferii indisiplinati, in ultimele zile, pe drumurile din Timis

17 Ianuarie 2020
616 Vizualizari | 0 Comentarii

Dosar penal pe numele unui barbat de 62 de ani, la Timisoara. El este cercetat penal dupa ce a fost prins la volan desi avea permisul de conducere suspendat. Aproape 500 de soferi care au circulat in ultimele patru zile au primit amenzi sau au ramas fara permis de conducere dupa ce au fost prinsi incalcand normele rutiere pe drumurile din judet.

Barbatul de 62 de ani a fost prins de politisti in Timisoara. L-au oprit pentru un control de rutina si au aflat ca are permisul de conducere suspendat. S-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul avand dreptul de a conduce suspendat.

Barbatul nu a fost insa singurul sofer care a fost prins pe picior gresit de oamenii legii. In ultimele patru zile, politistii au sanctionat aproape 500 de conducatori auto pe care i-au prins ca nu au respectat normele rutiere. Patru dintre ei s-au ales chiar cu dosare penale.

„Astfel, au fost intocmite 4 dosare penale pentru infractiuni rutiere si aplicate 444 sanctiuni contraventionale, 139 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteza impuse pe anumite tronsoane de drum si 95 pentru neutilizarea centurii de siguranta. Ca masura complementara, au fost retinute in vederea suspendarii 52 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depasire, nerespectarea limitelor legale de viteza, neacordarea prioritatii de trecere pietonilor si vehiculelor, conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului. De asemenea, au fost retrase 30 de certificate de inmatriculare”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Oamenii legii anunta ca vor continua actiunile si in weekend.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006151 (s)