News Flash:

ACCIDENT GRAV la Timisoara! O masina de scoala s-a rasturnat

8 Aprilie 2017
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
masina scoala rasturnata
Accident de circulație, vineri după-masă, pe Simion Bărnuțiu din Timișoara. O mașină de școala s-a răsturnat pe șosea, după ce șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit un alt autoturism parcat. Circulația a fost dată peste cap în zonă din cauza accidentului.

Vinovat de producerea accidentului, spun polițiștii, este un bărbat de aproximativ 40 de ani. Acesta circula pe strada Simion Bărnuțiu, la volanul unui autoturism școală, spre Piața Badea Cârțan. La un moment dat, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de mers, șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit un alt autoturism parcat.

 

În urma impactului automobilul conducătorului auto vinovat s-a răsturnat pe banda a doua de mers și a dat peste cap circulația, scrie tion.ro. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale.

UPDATE. Accidentul s-a produs din cauza unui șofer care nu s-a asigurat la plecarea de pe loc

Acesta conducea un autoturism Ford și a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen, care în urma impactului s-a răsturnat. Șoferul vinovat a rămas fără permis pentru o perioadă de 60 de zile și s-a ales și cu o sancțiune în valoare de 435 de lei. sursa foto: Opiniatimisoarei.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004686 (s)