News Flash:

TRAGEDIA DE LA MANCHESTER! Mai multi copii, printre cei 22 morti si 59 de raniti. Autorul atentatului, un barbat cu rucsac in spate, a murit in timpul atacului sinucigas

23 Mai 2017
824 Vizualizari | 0 Comentarii
explozie macnehster
Politia analizeaza posibilitatea unui atac terorist pe Arena Manchester, la concertul Arianei Grande, unde cel putin 22 persoane si-au pierdut viata si alte 59 sunt ranite din cauza unei explozii ce a avut loc la finalul show-ului, potrivit New York Times. Majoritatea celor prezenti pe arena erau copii si adolescenti. Ambasada Romaniei in Marea Britanie a facut demersuri pe langa autoritati pentru a afla daca printre victime sunt si romani.
Comisia Europeana a coborat steagurile in berna. 
UPDATE ora 10.30: Explozia de la Manchester Arena: Reactia Iiderilor de la nivel mondial/ Juncker: Este un soc profund
Liderii de la nivel mondial au facut declaratii cu privire la explozia de la Manchester Arena, in urma careia 22 de persoane si-au pierdut viata, iar cel putin 59 au fost ranite.
“Cu mare tristete si soc profund am aflat de atacul brutal care a avut loc in Manchester. Mi se rupe inima cand ma gandesc ca, inca o data, terorismul a reusit sa instaleze frica acolo unde ar trebui sa existe bucurie, sa semene diviziune acolo unde tinerii si familiile lor ar trebui sa se adune sa sarbatoreasca. Vreau sa imi exprim profundele condoleante premierului Theresa May si tuturor britanicilor”.
UPDATE ora 10.20: Zona din jurul Arenei Manchester a fost securizata, iar Gara Victoriei, din apropiere, evacuata
Zona din jurul Arenei Manchester, unde a avut loc explozia in urma careia au decedat cel putin 22 de persoane, a fost securizata de catre politia britanica, inclusiv Gara Victoria care va ramane inchisa pe durata intregii zile de marti, informeaza presa locala.
Gara Victoria va ramane inchisa cat timp serviciile de urgenta se afla la fata locului incidentului.
Spitalul Regal din Manchester a declarat incidentul ca fiind unul major.
Mai multe personalitati din Marea Britanie au transmis condoleantele familiilor victimelor.
”Cum Gara Victoria se afla in apropierea arenei, statia a fost evacuata, iar liniile feroviare au fost inchise”, a declarat un reprezentat al sistemului feroviar britanic.
”Este recomandat ca civilii sa evite zona. Daca va aflati in apropiere, va rugam sa urmati instructiunile serviciilor de interventie”, a adaugat acesta.
La aeroportul Manchester, zborurilor programate nu vor fi afectate, insa orarul unora dintre mijloacele de transport va suferi modificari.
Cursele feroviare ce traversau gara au fost suspendate.
Noi imagini din momentul producerii exploziei Mediafax.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005019 (s)