News Flash:

ACCIDENT GRAV intre Arad si Oradea. Un sofer beat s-a rasturnat cu masina

11 Decembrie 2016
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
masina rasturnata polei
Un accident rutier consumat duminica in zori s-a soldat cu ranirea unui sofer. Acesta (cu varsta de circa 50 de ani) circula in jurul orei 0:30, dinspre Arad spre Oradea, cu o Dacia Logan break impreuna cu cainele sau (de talie mica).


La o curba inainte de Aeroportul Oradea, soferul ar fi pierdut controlul asupra volanului si s-a rasturnat cu masina in afara carosabilului.


In urma accidentului, soferul a scapat cu viata, dar a suferit mai multe escoriatii la nivelul scalpului si la membrele superioare si era suspect de fractura la mana dreapta.
Un echipaj medical de urgente coordonat de dr. Liciniu Venter a ajuns la fata locului si a acordat primul ajutor ranitului. Ulterior, dupa sosirea politistilor, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat ca circulase dupa ce a consumat alcool.

Catelul a scapat fara nicio zgarietura, a informat dr. Venter. Acesta a fost luat de catre niste tineri care au ajuns primii la locul accidentului. Soferul le-a dat adresa de acasa si i-a rugat sa il duca acasa, la sotia lui.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004979 (s)