News Flash:

INCREDIBIL! Doi angajati ai Filarmonicii Banatul din Timisoara au fost RETINUTI pentru TRAFIC DE DROGURI de mare risc

11 Decembrie 2016
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii1
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Timisoara au dispus retinerea pentru 24 de ore a inculpatilor Agache Mario si Pauna Mihai Cosmin pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de mare risc si introducere de droguri de mare risc in tara fara drept. 
''In cauza, exista suspiciunea rezonabila ca in cursul lunii noiembrie 2016 inculpatii Agache Mario si Pauna Mihai Cosmin au introdus in Romania, din Olanda, droguri de mare risc, iar joi au fost surprinsi in flagrant in timp ce incercau sa vanda cantitatea totala de 701 comprimate ecstasy si 901 timbre LSD, contra sumei de 11.700 de euro'', arata un comunicat de presa al DIICOT Timisoara, remis vineri AGERPRES. 
Cu ocazia perchezitiilor efectuate in cauza, la domiciliul inculpatului Pauna Mihai Cosmin au mai fost gasite alte 35 de timbre LSD si 29 de comprimate ecstasy care erau detinute atat in vederea consumului propriu, cat si pentru comercializare, mentioneaza sursa. 
Inculpatii urmeaza sa fie prezentati Tribunalului Timis cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile. 
Potrivit unor surse, cei doi ar fi angajati ai Filarmonicii Banatul. 
Actiunea a fost efectuata impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, iar suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale, precizeaza comunicatul. 
''Din cercetari a reiesit ca drogurile ar fi fost aduse din Olanda si distribuite in municipiul Timisoara, in zonele frecventate de tineri'', sustin surse politienesti. 
Politistii continua cercetarile, sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de droguri de mare risc si introducere de droguri de mare risc in tara fara drept. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005098 (s)