News Flash:

Cseke Attila anunta ca UDMR Bihor va avea dou mandate de deputat si unul de senator in urma alegerilor de duminica

13 Decembrie 2016
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
cseke atilla
Presedintele UDMR Bihor, Cseke Attila, a declarat, luni, ca uniunea a castigat in judet doua mandate de deputati si unul de senator, rezultatul obtinut la alegeri fiind unul foarte bun. 
Deputatul Cseke Attila va activa ca senator, iar Biro Rozalia va deveni deputat, alaturi de actualul deputat Szbo Odon. 
Cu un procent de 23,7% (51.017 voturi) pentru Senat si 23,45% (50.403 voturi) pentru Camera Deputatilor, UDMR a reusit un rezultat mult mai bun decat la toate alegerile anterioare din ultimii opt ani, fiind cu o treime mai mare decat la alegerile locale, a declarat Cseke Attila. 
'In mod cert avem doua mandate de deputat si un rest care, in caz fericit, s-ar putea concretiza intr-un al treilea mandat, si un mandat de senator, consideram noi. Aceasta echipa care va merge in Parlament din partea UDMR Bihor va reprezenta cu toata forta interesele acestui judet, asa cum am incercat pana acum. Coalitia judeteana din iunie, formata impreuna cu PSD si ALDE, a fost o decizie buna, confirmata la aceste alegeri, in sensul in care, in mod cert, va asigura Bihorului o reprezentare la nivel national, la nivel guvernamental', a declarat Cseke Attila. 
Presedintele executiv al UDMR, deputatul Szabo Odon, a precizat ca 'acest vot este unul absolut pozitiv pentru UDMR Bihor', care demonstreaza ca intreaga comunitate a minoritatii maghiare s-a mobilizat in acest scop. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004633 (s)