News Flash:

Accident cumplit in judetul Brasov

21 Aprilie 2017
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd cluj
Cinci persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma unui accident produs pe DN 13, in judetul Brasov, dupa ce autoturismul in care se afla a intrat intr-un parapet. Trei dintre raniti au fost transportati la spital. De asemenea, un copac a cazut in noaptea de joi spre vineri peste linia de inalta tensiune in zona Timisul de Jos, insa traficul feroviar nu este afectat. Accidentul a avut loc in zona Valea Bogatii, din judetul Brasov.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (Brasov), cinci persoane din masina care a intrat intr-un parapet de pe marginea drumului au fost ranite, iar trei dintre acestea au fost transportate la spital. Cei trei sunt constienti, scrie news.ro. La fata locului au ajuns trei echipaje medicale si un echipaj cu apa si spuma.


De asemenea, conform ISU, in noaptea de joi spre vineri un copac a cazut pe linia ferata in zona Timisul de Jos, fiind afectata linia de inalta tensiune. Traficul feroviar nu a fost insa perturbat, in zona fiind trimisa o locomotiva diesel.

cinci persoane ranite accident produs judetul brasov valea bogatii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005405 (s)