News Flash:

Cum se prepara tinctura de fructe de soc, leac pentru obezitate, tumori, viroze si gripe, herpes, constipatie, psoriazis si alte boli

14 Noiembrie 2017
1359 Vizualizari | 0 Comentarii
fructe de soc

Fructele de soc se numara printre cele mai puternice leacuri naturale, fiind un concurent puternic pentru medicamentele antivirale de ultima generatie. Aceste boabe negru-albastrui pot trata numeroase boli degenerative, previn si combat tumori maligne si benigne, pot neutraliza cei mai periculosi agenti patogeni si stimuleaza capacitatea naturala de aparare a organismului.
De asemenea, sunt printre cele mai puternice dezinfectante cunoscute in fitoterapie; mobilizeaza toxinele din corp si favorizeaza eliminarea lor prin transipiratie, urina si scaun.
Unul dintre cele mai eficiente preparate din boabe de soc este tinctura. Iata cum se prepara tinctura din fructe de soc si ce putem trata cu ea:
1. Se zdrobesc boabele proaspete de soc (maturizate sau nematurizate) manual, cu o lingura, sau cu ajutorul unui blender, iar pasta rezultata se filtreaza printr-un tifon pus in doua.

2. Sucul obtinut se amesteca cu alcool alimentar de nouazeci de grade, in proportie de 1:1, apoi se agita bine pentru omogenizare.
3. Se pastreaza in sticle mici, bine inchise, la loc rece si intunecos. Se administreaza cate 2-4 linguri pe zi, ca remediu forte in curele de slabire, ca detoxifiant in bolile cronice si degenerative, pentru sporirea rapida a imunitatii.

Indicatii terapeutice
Obezitate, scadere rapida in greutate
In cazul persoanelor obeze sau supraponderale, schema de tratament este urmatoarea: in prima zi se ia o lingurita pe stomacul gol, la ora 18; in a doua zi se iau 2 lingurite la aceeasi ora s.a.m.d., pana in ziua a saptea, cand se ajunge la 7 lingurite luate o data. Se mentine aceasta doza vreme de 30 de zile.
Aceasta crestere gradata a dozei este necesara pentru a nu aparea diareea sau colicile abdominale. Daca pe masura ce se creste doza apare totusi diareea puternica, se iau in completare (sublingual) 2-3 lingurite de pulbere de scoarta de stejar (Quercus robur) pe zi sau de iarba de coada-racului (Potentilla anserina), iar daca diareea persista, atunci se reduce doza sau chiar se intrerupe tratamentul.
In cazul in care apare balonarea (fenomen rar la tratamentul cu soc), consumati zilnic 1-2 lingurite de chimen sau fenicul.

Tumori maligne si benigne
In tratarea tumorilor maligne si benigne, chisturi ovariene, ovare fibrochistice, fibrom uterin si mastoze se face o cura de 2-3 luni, cate 2-3 linguri pe zi, diluate in putina apa, dimineata si seara pe stomacul gol.

Constipatie si colita de fermentatie 
Se iau 1-3 linguri de tinctura, diluate intr-un pahar cu apa, dimineata, pe stomacul gol. Cura dureaza o luna, se face pauza o saptamana, dupa care se reia la nevoie.

Gripa, viroze, guturai
Preventiv, toamna, se fac cure de doua saptamani, timp in care se iau 2-3 linguri de tinctura de soc pe zi. Daca gripa v-a „prins” deja, luati pe parcursul unei zile 2-4 linguri de tinctura diluata in apa, timp de 7-10 zile la rand.

Herpes
La primele semne – febra usoara, usturime sau mancarimi, se ia cate o lingura de tinctura, diluata in jumatate de pahar de apa, din ora in ora, in total 3-4 doze. Se mentine tratamentul vreme de o saptamana.

Adjuvant in tratamentul infectiei cu HIV
Se administreaza 2-4 linguri pe zi, pe stomacul gol, in cure de 45 de zile, cu o saptamana de pauza, dupa care se reia.

Psoriazis, alergie cutanata, sclerodermie, boli de piele rezistente la tratamentele clasice 
Mai ales in lunile octombrie-noiembrie, cand multe boli de piele, cum ar fi psoriazisul sau sclerodermia, tind sa recidiveze sau sa se agraveze, cura cu suc sau tinctura de fructe de soc este cat se poate de binevenita. Se administreaza zilnic 1-2 lingurite de suc sau 3-4 lingurite de tinctura, pe o perioada de minimum patru saptamani.


indicatii terapeutice herpes
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006653 (s)