News Flash:

A publicat pe Facebook opinii impotriva vaccinarii, iar acum este cercetat disciplinar. Directia de Sanatate Publica a cerut sa i se ridice dreptul la libera practica unui stomatolog

4 August 2017
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin2
Colegiul Medicilor Dentisti a inceput o ancheta in cazul unui medic stomatolog din Suceava, care sustinut campanii impotriva vaccinarii copiilor. ”Din pacate, vaccinurile par a provoca maladii grave sau chiar decesul. (...) Nu se pot injecta vaccinuri cu cantitati mari de aluminiu!”,a scris medicul.
Directia de Sanatate Publica Suceava a cerut Colegiului Medicilor Dentisti din Romania si Colegiului Medicilor Dentisti din Suceava sa ii ridice dreptul de libera practica stomatologului Mircea Puscasu, deoarece acesta a luat numeroase pozitii publice impotriva vaccinarii copiilor si chiar a sustinut public o serie de campanii impotriva vaccinarii impotriva imunizarii copiilor.
Directorul adjunct al Directiei de Sanatate Publice Suceava, Catalina Zorlescu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca solicitarea de sanctionare a medicului dentist a fost trasmisa de DSP Suceava catre cele doua institutii.
“Pana la acesta data nu s-a primit un raspuns oficial in ceea ce priveste solicitarea DSP legata de situatia doctorului Puscasu”, a spus Catalina Zorlescu.
Pana cand cele doua colegii profesionale vor lua o decizie in ceea ce il priveste, medicul Mircea Puscasu sustine in continuare ca micutii nu ar trebui vaccinati impotriva diferitelor boli.
Doctorul a solicitat public, pe o retea de socializare, sa fie lasat sa isi exprime public opiniile medicale si sa critice, civizitat si argumentat, efectele adverse pe care le-ar putea avea vaccinurile administrate copiilor. In acest sens, stomatologul Mircea Puscasu, publica pe pagina sa personala de Facebook zilnic articole legate de pozitia sa impotriva imunizarii copiilor.
“In presa nomenclaturista de pretutindeni sunt incriminati public cei care se opun vaccinurilor, degetul acuzator ii demasca ca dusmani ai (sanatatii) poporului, ca focare de boala si moarte, dar acelasi deget nu scoate o vorba despre fundamentul stiintific pe care acestia se bazeaza in refuzul lor si despre lipsa unei clarificari publice, dincolo de orice indoiala. Fundament stiintific constituit din sute, poate mii de studii independente, care demasca problemele grave ale vaccinurilor, de la introducerea lor pana astazi. Nimeni nu este impotriva vaccinurilor! Dimpotriva, am fi cu totii multumiti ca sa-si indeplineasca rolul. Din pacate tot ele par a provoca alte maladii grave, sau chiar decesul. Si tocmai tacerea, pozitionarea aroganta si obraznica a industriei farmaceutice si a autoritatilor de pretutindeni, cazurile flagrante de imbolnavire, refuzul acceptarii unei reale analize stiintifice non-partizane, impunerea lor dictatoriala indreptatesc pozitiile de contestare si refuz", sustine medicul intr-una din postari.
Stomatologul spune ca vaccinurile contin substante interzise, in cantitati peste limita admisa, fara ca nimeni sa cerceteze siguranta acestora.
"Trebuie sa devina OBLIGATORIE cercetarea sigurantei biochimice a tuturor vaccinurilor recomandate in Romania. E necesar un institut independent care sa cerceteze riscurile vaccinarilor. Nu e posibil ca in Romania sa nu existe nici macar un laborator care sa cerceteze asta. Nu e posibil sa se injecteze vaccinuri ce contin aluminiu de 10-15 ori mai mult decat limita maxima admisa. Vrem cu totii copii sanatosi, vrem ca toate vaccinurile existente pe piata romaneasca sa fie studiate si analizate privind siguranta si toxicitatea lor”, scrie medicul.
Dr. Mircea Puscasu a avut o serie de cometarii si legate de epidemia de rujeola despre care sustine ca este o manipulare.
“Cine umfla intentionat mortalitatea de rujeola si mai ales de ce? Raspuns: pentru a justifica achizitii de vaccinuri, pentru a justifica vaccinarea compulsiva si pentru a justifica legiferarea obligativitatii vaccinarilor. In Romania s-au declarat oficial 32 de decese cauzate de rujeola. Conform unui document oficial publicat in articolul de mai jos, in 20 de cazuri cei decedati ”de rujeola” nu au avut nici o legatura cu rujeola. De asemenea, in 4 din cazuri pojarul a fost doar factor agravant, nu cauza a decesului. Lista a fost emisa de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, in luna mai!”, sustine medicul intr-o alta postare. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007691 (s)