News Flash:

A murit Ilie Micolov. Solistul piesei „Dragoste la prima vedere” avea 68 de ani

22 Iulie 2018
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
ilie micolov 465x390

Cunoscutul interpret de muzica usoara Ilie Micolov a murit, sambata dupa-amiaza, in locuinta sa din Oglinzi, judetul Neamt. O verisoara a artistului a declarat, pentru MEDIAFAX, ca acesta suferea de o boala incurabila.
Cantaretul Ilie Micolov a murit sambata, la varsta de 68 de ani, in casa lui din localitatea Oglinzi, din judetul Neamt, unde a fost ingrijit pana in ultima zi de o verisoara.

"Domnul Micolov a murit astazi (sambata – n.r.). Eu sunt o ruda care a avut grija de el pana in ultima clipa, o verisoara. Informatia care a aparut astazi, mai devreme, este complet eronata, deoarece dumnealui a murit in casa din localitatea Oglinzi. A avut cancer osos in metastaza. El nu a murit la spital, asa cum s-a spu", a afirmat femeia.

Aceasta a adaugat ca artistul a avut metastaza si diverse complicatii, fiind internat in urma cu o luna din cauza unei fracturi.


"A avut multe complicatii. El a fost internat in trecut la spital, cu fractura de femur. La spitalul din Piatra Neamt i s-a facut si computer tomograf, dar a fost externat pe 2 iulie. Ieri (vineri – n.r.) i-am serbat ziua de nume, ca a fost Sfantul Ilie, si-a cantat si el «La multi ani!»... Asta e! Va spun sincer, sunt terminata psihic. Eu raspund si la telefoanele lui, si la telefonul meu... Marti va avea loc inmormantarea, la Suceava, in locul natal, la parintii lui", a adaugat verisoara artistului.

Cunoscutul interpret de muzica usoara Ilie Micolov s-a nascut la Suceava si a invatat sa cante la chitara la varsta de 12 ani. Dupa finalizarea studiilor, a fost economist la Directia Sanitara a judetului Suceava si, o perioada, consilier pe teme muzicale la radio. A aparut in spectacolele teatrului "Constantin Tanase" si a avut numeroase turnee, alaturi de formatia "Romanticii'".

In 1983, cand avea 34 de ani, a compus melodia "Dragoste la prima vedere", care a cucerit definitiv publicul prin simplitatea si sensibilitatea versurilor scrise chiar de el.

Astfel, datorita popularitatii castigate, i s-a propus imprimarea unui disc de autor, pe care l-a realizat impreuna cu Mircea Dragan, albumul fiind reeditat de aproximativ 20 de ori, pana a ajuns sa se vanda in peste 600.000 de exemplare.


oglinzi neamt micolov
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005808 (s)