News Flash:

Cum sa iti determini metabolismul sa accelereze arderea grasimilor

22 Iulie 2018
790 Vizualizari | 0 Comentarii
arderea grasimilor

Un metabolism care functioneaza corect te va ajuta sa scapi mult mai usor de kilogramele in plus. Chiar daca ai observat ca iti este foarte dificil sa slabesti, in ciuda eforturilor pe care le faci, nu inseamna ca trebuie sa te dai batuta. Iata cativa pasi pe care poti sa-i urmezi si care au rolul de a intensifica arderile metabolice:

1. Trebuie sa bei mai multa apa

Un prim pas pe care trebuie sa te asiguri ca-l respecti zilnic este acela de a bea mai multa apa. Daca nu bei apa suficienta, corpul tau va arde mult mai putine calorii, iar ficatul trebuie sa munceasca mai mult pentru a mentine un echilibru in organism. Astfel ca daca vrei sa ai un metabolism alert trebuie sa incepi sa bei mai multa apa si ceai verde cu lamaie.

2. Obisnuieste-te sa te trezesti devreme!

Trezitul de dimineata are un impact semnificativ asupra modului in care functioneaza metabolismul. De asta este foarte important sa iti faci un program si sa te trezesti devreme in fiecare zi. Acest lucru te va ajuta la accelerarea metabolismului, cu impact puternic asupra procesului de slabire.

3. Mananca alimente care stimuleaza metabolismul

Produsele lactate au un impact benefic asupra metabolismului si trebuie sa se regaseasca in meniul tau, insa fara sa exagerezi cu cantitatile si sa le alegi pe cele mai sarace in grasime. Lactatele aduc un aport insemnat de calciu care are rolul de a stimula arderea grasimilor si de a dezvolta masa musculara. De asemenea, alimentele bogate in fier trebuie sa se regaseasca in dieta, deoarece ajuta la o oxigenare mai buna a sangelui. 

4. Fa miscare in fiecare zi

Orice fel de miscare fizica accelereaza metabolismul, astfel ca este recomandat sa te asguri ca sportul este o prioritate in viata ta. Cu putina grija la alimentatie si miscare in fiecare zi poti sa intensifici arderea grasimilor si sa slabesti mult mai usor. 

5. Fa-ti un meniu sanatos pe care sa-l respecti!

Nutritionistii recomanda portiile mici si mesele mai dese, la 3-4 ore. Incearca sa eviti gustarile nesanatoase dintre mesele principale si sa optezi pentru fructe, iaurt grecesc, legume, humus, ciocolata neagra (cu peste 70% cacao). Un alt truc de care trebuie sa tii cont este acela de a limita consumul de carbohidrati (in special cei rafinati), insa nu-i exclude total din alimentatia ta, deoarece sunt o sursa buna de energie si ajuta la buna functionare a creierului. 

Infometarea nu este niciodata o solutie buna, deoarece prin reducerea drastica a consumului de alimente corpul este tentat sa retina tot ce-i dai la urmatoarea masa pe care o primeste. Mananca cumpatat, alege alimente sanatoase si cat mai putin procesate si respecta orele de masa!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006196 (s)