News Flash:

A inceput traditionala vanatoare de mistreti, organizata de Ion Tiriac in Romania. In premiera, aceasta nu mai are loc la Balc, ci pe un alt domeniu al omului de afaceri

8 Decembrie 2017
889 Vizualizari | 0 Comentarii
vanatoare balc

Traditionala vanatoare de la Balc, organizata anual de omul de afaceri Ion Tiriac, a fost mutata la Ersig, judetul Caras-Severin, mai multi oameni de afaceri din Europa participand la partida care a inceput vineri dimineata, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Vanatoarea de mistreti organizata de Ion Tiriac in fiecare an a fost mutata de la Balc, judetul Bihor, pe domeniul detinut de omul de afaceri in localitatea Ersig, din judetul Caras-Severin, pe care l-a achizitionat in urma cu doi ani.

Potrivit reprezentantilor Aeroportului International Timisoara, joi seara, mai multi oameni de afaceri din Europa au aterizat cu avioane private pentru a participa la vanatoarea de mistreti organizata in Caras-Severin.

Partida de vanatoare a inceput vineri dimineata, la ora 08.00, si se va desfasura timp de cateva ore.
O echipa de medici veterinari din cadrul Directiei Sanitar-Veterinare Caras-Severin asista la partida de vanatoare, iar la final se va face analiza mistretilor care vor fi impuscati. La sediul DSV Caras-Severin a fost depusa o cerere prin care se solicita asistenta pentru verificarea a aproximativ 120 de carcase de porc mistret.

Conform traditiei, carnea mistretilor care vor fi impuscati va fi donata, in acest an aceasta ajungand pe mesele unor camine sociale din judetul Caras-Severin.

In anul 2015, Ion Tiriac a cumparat o padure din apropierea satului Ersig de la printul Paul de Romania si a amenajat un domeniu de vanatoare care se intinde pe o suprafata de peste 700 de hectare.

Prima vanatoare organizata de Ion Tiriac la Balc a avut loc in anul 2005, cand au fost impuscati 185 de mistreti, dintre care 23 de catre fostul premier Adrian Nastase.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006763 (s)