News Flash:

O profesoara de la o scoala din Miercurea Ciuc a fost lovita de un elev de clasa a 7-a

8 Decembrie 2017
936 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi

O profesoara de la Scoala Gimnaziala ”Liviu Rebreanu” din Miercurea Ciuc a fost impinsa si lovita de un elev de clasa a saptea, fara niciun motiv. Politistii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violente.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca elevul s-a ridicat in timpul orei si, fara niciun motiv, si-a agresat profesoara.

”E regretabil ca se intampla, dar vorbim de o profesoara de la o Scoala de Miercurea Ciuc, agresata impinsa si lovita de un elev de clasa a 7-a. Baiatul pare ca fara niciun motiv a loveste, s-a ridicat din banca si s-a indreptat spre profesoara. Am inregistrat un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri sau alte violente”, a spus Gheorghe Filip.

Profesoara a refuzat interventia ambulantei, care a venit dupa un telefon la numarul de urgenta 112.
”Nu vorbim de leziuni grave, ci doar de gravitatea evenimentului in sine. Ne intereseaza sa clarificam problema, dar in mod major, primordial, nu sa pedepsim, ci sa prevenim sa nu se mai repete. Am luat legatura cu ISJ Harghita, dar vom avea discutii si cu parintii, profesoara, cadrele didactice, elevul si toti cei implicati. E mai important sa-l corectam pe copil decat sa-l pedepsim”, a mai spus Gheorghe Filip.

Incidentul s-a petrecut, joi, dupa pauza mare, la Scoala Gimnaziala ”Liviu Rebreanu” din Miercurea Ciuc.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, reprezentantii ISJ Harghita nu au putut fi contactati.

Un caz similar a avut loc recent in judetul Teleorman, unde o profesoara a fost batjocorita si lovita de elevi. Unul dintre elevii care au lovit profesoara la Scoala Poroschia din judetul Teleorman a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005667 (s)