News Flash:

Florin Iordache vrea modificarea Regulamentului Camerei, dupa blocada Opozitiei la Statutul magistratilor

8 Decembrie 2017
861 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Iordache

Deputatii Florin Iordache si Tudor Ciuhodaru (PSD) si Marian Cucsa (ALDE), au depus un proiect de modificare a Regulamentului Camerei, dupa blocada organizata miercuri de Opozitie la Statutul magistratilor, prin care reglementeaza strict modalitatea de dezbatere si vot in plen.
”In situatia in care timpul de dezbatere aprobat s-a epuizat, dezbaterea se incheie si presedintele Camerei supune unui singur vot toate amendamentele admise la un articol cuprinse in raportul comisiei. Amendamentele respinse de comisie se supun votului numai in cazul in care, prin vot, Camera a respins amendamentele admise de comisie”, se mentioneaza in propunerea de modificare a Regulamentului initiata de Iordache, Ciuhodaru si Cucsa.

Deputatul USR Catalin Drula a acuzat, joi, intr-o postare pe Facebook, faptul ca vicepresedintele Camerei, deputatul PSD Florin Iordache si PSD modifica Regulamentul pentru a „pune pumnul in gura” Opozitiei.

„Ultima hotie marca PSD, de astazi: Iordache a depus modificare de Regulament pentru a se vota in bloc amendamentele in plen. Iar cele respinse, ale Opozitiei, in general, sa nu mai poata fi sustinute. Am descoperit grozavia sapand in site-ul Camerei astazi (joi, n.r.) pentru ca au facut totul pe repede inainte”, a scris Drula.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1094 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004555 (s)