News Flash:

A fost publicat proiectul de hotarare referitor la aprobarea structurii organizatorice si a Statului de functii ale aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Timis

5 Decembrie 2022
438 Vizualizari | 0 Comentarii
cjt timis

Consiliul Judetean Timis a lansat, astazi, 05.12.2022, in transparenta decizionala, conform Legii nr. 52/2003, proiectul de hotarare privind aprobarea structurii organizatorice si a Statului de functii ale aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Timis.
Conform documentatiei, in urma analizelor efectuate cu privire la activitatile desfasurate de catre directiile, serviciile, birourile si compartimentele din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Timis, s-a constatat necesitatea reorganizarii, avand ca obiectiv redimensionarea corecta si concreta a atributiilor fiecarei entitati functionale, atributii repartizate pe un numar corespunzator de posturi cu nivel de complexitate si responsabilitate optimizat. 
Totodata, luand in considerare lansarea, in urmatorul an, a mai multor apeluri de depunere de cereri in cadrul programelor de finantare, precum si contractarea si implementarea a noi proiecte, se impune o atentie deosebita asupra structurii de personal. De asemenea, se are in vedere si perspectiva anului 2023, cand Timisoara va fi Capitala Europeana a Culturii.
Documentatia poate fi consultata pe pagina de internet a institutiei, in Monitorul Oficial al Judetului Timis, la adresa: 
https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Organigrama-aparat-CJT-decembrie-2022.pdf

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007448 (s)