News Flash:

Vehicule vechi trebuie înlocuite!

A fost lansată licitația pentru achiziționarea de vehicule noi pentru Poliția Locală Timișoara

11 Iunie 2024
71 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro

Poliția Locală Timișoara se confruntă cu necesitatea de a achiziționa autospeciale noi, deoarece șapte dintre cele 18 mașini pe care le deține au o vechime de peste 10 ani. Aceste 7 autospeciale mai vechi urmează să fie scoase din uz, iar pentru a le înlocui, s-a demarat procesul de licitație pentru achiziționarea unora noi.

Valoarea totală estimată a acestora este de aproape 900.000 de lei. Achiziția celor 7 autospeciale, care sunt încadrate în categoria M1, va fi efectuată în cadrul Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național pentru perioada 2020-2024.

„Furnizorul autospecialelor va asigura montajul următoarelor echipamente și dotări: stații de emisie – recepție, echipamente GPS, rampe luminoase acustice, inscripționarea autovehiculelor, echipamente înregistrare audio – video”, se precizează în caietul de sarcini.

Firmele care își doresc să obțină contractul pot depune oferte până pe data de 11 iulie. După atribuirea contractului, câștigătorul va avea un termen de 6 luni pentru a livra autospecialele.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005028 (s)