News Flash:

Veste bună pentru giroceni!

Astăzi, 7 iunie, se deschide popasul La pădure din comuna Giroc

7 Iunie 2024
115 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto Prim ria Giroc

Girocenii care caută un loc de relaxare vor fi încântați de noua oază ce se deschide vineri: popasul La Pădure. Aici, veți găsi bănci cu mese, un loc de joacă, șotron, șezlonguri și plante, toate pregătite pentru a vă oferi o experiență plăcută și relaxantă în mijlocul naturii.

Intrarea este gratuită, iar inițiativa este rezultatul efortului colaborativ al Primăriei comunei Giroc, voluntarilor de la Poliția Locală Giroc și comunității locale.

„Situat la capătul pistei de biciclete, chiar lângă pădure, acest loc este perfect pentru relaxare și odihnă după o plimbare sau o cursă cu bicicleta”, au declarat reprezentanții Primăriei Giroc.

Intrarea este liberă, iar inaugurarea va avea loc vineri, pe 7 iunie, la ora 19:00. Popasul La Pădure reprezintă un proiect comunitar în desfășurare, iar participarea locuitorilor este esențială pentru a-l îmbunătăți și mai mult. Primăria Giroc îi îndeamnă pe cei care vizitează popasul să mențină curățenia, contribuind astfel la crearea unui mediu prietenos pentru toți.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007238 (s)