News Flash:

A facut asta zilnic, timp de 15 ani, insa obiceiul preferat i-a adus sfarsitul. Si tu ai acelasi obicei, dar uite de ce sa te feresti

7 August 2018
724 Vizualizari | 0 Comentarii
Ashely Trenner

Obiceiul preferat i-a adus sfarsitul unei tinere pe nume Ashely Trenner. Ea adora bronzul si obisnuia sa mearga aproape in fiecare zi la solar. Ashley a inceput sa viziteze saloanele de bronzat inca din anii de liceu si era foarte incantata. Pentru ca traia intr-o tara cu putin soare, era singura modalitate sa prinda putina culoare si sa arate mult mai bine decat colegele ei. Timp de 15 ani tanara a mers aproape zi de zi sa se bronzeze la salon, fara sa tina cont de sfatul unui specialist sau de riscurile care ar fi putut sa apara. In acest mod obiceiul preferat a ajuns sa o distruga.

Mama ei a fost impotriva acestei idei inca de la inceput, insa nu a putut sa o opreasca. Tanara era extrem de incantata, asa ca mama sa nu a avut cum sa se opuna, chiar daca i-a povestit copilei despre toate riscurile la care se supune. La un interval relativ scurt de la prima vizita la solar, lui Ashely i-a aparut o leziune benigna pe piele, careia nu i-a acordat foarte mare importanta. A mers la spital pentru a o indeparta, insa la aproximativ un an leziunea a reaparut. Mama sa a inceput sa se ingrijoreze.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004438 (s)