News Flash:

Va fi o zi buna pentru unele zodii. Vezi daca regasesti printre norocosi. Ce spune fiecare zodie

6 August 2018
783 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscopp

HOROSCOP 6 august 2018. O zodie are un ciudat sentiment de teama, in timp ce alti nativi au idei originale, dar ciudate in acelasi timp.

HOROSCOP 6 AUGUST Berbec

Cand calculezi ce repede se duc banii, te enervezi la maximum, dar incearca sa te calmezi inainte de a lua alte si alte decizii financiare. Risti sa intri intr-o cheltuiala peste puterile tale la primul impuls, si dupa o vreme sa-ti dai seama ca ai aruncat banii pe fereastra.

Asa se fac banii, greu si lent, tocmai de aceea trebuie sa-ti calculezi mai bine resursele financiare cand vine vorba de plati mari.

Poate nu e acum cel mai bun moment pentru o anumita achizitie sau investitie, ci ar fi bine sa mai faci unele economii si sa stabilesti mai atent prioritatile perioadei. Nu stai chiar asa de bine, momentan.

HOROSCOP 6 AUGUST Taur

Te afli azi intr-o companie vesela, un pic galagioasa, dar iti place atmosfera, chiar daca tu azi nu simti nevoia sa iesi prea mult in evidenta, preferand sa privesti de pe margine veselia altora.

Esti un bun prieten care participa la activitatile comune cu implicare, dar intr-o oarecare tacere totusi. Cu o astfel de atitudine, te vei dovedi a fi cel mai discret sfatuitor care poate asculta dorintele altora, care poate oferi sfaturi impartiale.

Daca ar fi cineva sa spuna azi ceva despre tine, te-ar descrie ca cel mai de nadejde confident, pentru ca tu stii sa asculti, nu judeci si la final dai si niste indrumari de milioane!

HOROSCOP 6 AUGUST Gemeni

Ai nevoie de ceva care sa te linisteasca, sa-ti potoleasca furtuna de emotii si ganduri care te-a coplesit. Te afli in fata unui eveniment care genereaza o stare psihica greu de controlat, ca tracul de dinaintea intrarii in scena.

Cum singur nu gasesti carligul de care sa te agati pentru a te relaxa cat de cat, profita de prezenta unor persoane care au acest efect asupra ta.

Cu vocea lor domoala, cu ton scazut si linistitor, cu atitudinea lor detasata de orice, te pot ajuta si pe tine sa revii la o stare mai buna, tinand in frau emotiile negative scapate de sub control: teama, panica, anxietatea.

HOROSCOP 6 AUGUST Rac

Apare in calea ta exact persoana care te poate fericit, pentru ca intervine la timp in planurile tale. Il vei privi de acum inainte cu maxim respect si admiratie, tocmai pentru ca a jucat un rol atat de important in cel mai delicat moment.

E o bucurie si pentru el sa vada in ochii tai atata recunostinta, ceea ce il motiveaza sa ofere si mai mult, poate chiar peste puterile sale. Si tu ai face la fel, pentru ca esti cuprins de o generozitate dusa la extrem.

HOROSCOP 6 AUGUST Leu

S-a intamplat ceva care ti-a mai calmat energia si ai un ciudat sentiment de teama, ca nu cumva sa te avanti in directii cu un oarecare factor de risc.

Nu-i rau sa pornesti ceva nou sub influenta prudentei si a calmului, pe care va trebui incet-incet sa le inveti, dar e ciudata atitudinea ta atat de retrasa si de tacuta, cand toata lumea te stie mult mai pasional.

Ai nevoie de ceva care sa te motiveze, sa te stimuleze, sa-ti reaprinda flacara pasiunii, dar deocamdata sufli si-n iaurt, cu o atitudine de-a dreptul precauta pentru o fire dinamica si tonica, asa ca tine!

HOROSCOP 6 AUGUST Fecioara

Poate ca da, esti o fire mai conservatoare si mai prudenta, dar sunt momente in care e nevoie de ceva mai multa flexibilitate. Nu te tine cu dintii de o idee sau stare de lucruri, pentru ca acestea nu te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti.

Aceasta rigiditate poate iti inspira tie siguranta si incredere, dar nu te lasa sa evoluezi. Stai captiv intr-o zona care nu mai aduce nimic nou iar sansele bune trec pe langa tine fara a le valorifica si asta doar de teama schimbarii. Ar fi bine sa pleci urechea si la parerile complet diferite de cele in care crezi cu tarie!

HOROSCOP 6 AUGUST Balanta

Fie ca munca este acum singura ta preocupare, celelalte aspecte ale vietii fiind usor dezamagitoare, fie te simti cuprins de un entuziasm molipsitor din cauza unor vesti bune cu privire la viitorul profesional, muncesti cu pasiune si te dedici trup si suflet muncii tale zilnice.

Unii ar putea sa te creada obsedat de munca, dar o faci din convingere, iar ambitia te face sa te lupti pentru a atinge scopurile cele mai inalte. Exista si o motivatie materiala sa muncesti atat, existand si ceva concret promis la sfarsitul acestui efort care te face sa tragi asa de tare.

Esti plin de energie, ai multe contacte cu superiori sau persoane influente de la care ai putea avea ceva de invatat sau de castigat.

HOROSCOP 6 AUGUST Scorpion

Nu ai cum sa te simti bine printre oameni care nu vad in jur decat pericole si motive de enervare. Cum nici tu nu ai, momentan, nimic mai bun de care sa te agati ca sa iesi la lumina, veti transforma impreuna ziua intr-un cor al plangerii.

Cineva ar trebui sa se abtina de la lamentari si lacrimi, dar se pare ca nu vei fi tu acela, pentru ca ai o suferinta pe suflet pe care simti nevoia sa o spui si altora. Parca destainuirea iti face bine, dar nu inseamna ca primesti de la cei din jur prea multe sfaturi care sa te ajute.

Tot singur va trebui sa te descurci, pentru ca prietenii tai chiar nu au solutii la problemele tale si privesc situatia destul de egoist.

HOROSCOP 6 AUGUST Sagetator

Vin idei dintre cele mai ciudate si originale, dar inainte de a spune despre ele ca sunt imposibil de folosit, tocmai prin ciudatenia lor, mai ai rabdare un pic sa intelegi mai bine situatia.

Da, poate ti se cer niste gesturi pe care, momentan  ai impresia ca nu le poti face, ca te depasesc, dar mai asteapta un pic si ai sa vezi ca nimic nu e atat de ciudat pe cat pare acum.

E nevoie de o reactie foarte prompta si rapida, nu ai timp de gandire, deci trebuie sa dai dovada de o capacitate de a accepta solutiile diferite de cele pe care le asteptai. Nu e usor, dar tu ai aceasta capacitate fulger!

HOROSCOP 6 AUGUST Capricorn

Daca e loc de petrecere azi in preajma ta, vei participa cu maxima bucurie, trup si suflet, pentru ca cel care se afla in centrul atentiei merita toate felicitarile.

E ca o zi de sarbatoare, ba chiar se aude veste si de cadouri, iar atmosfera aceasta vesela si tonica face tuturor placere. Ceea ce va oferiti unii altora, fie ca e vorba e cuvinte frumoase, complimente si felicitari, fie ca e vorba chiar de obiecte materiale sub forma de daruri, va copleseste placerea de a darui si de a primi, pentru ca sunteti cu totii constienti ca o relatie de succes se pastreaza si cu astfel de gesturi de generozitate.

Dai orice, dai si camasa de pe tine, dintr-un avant de darnicie!

HOROSCOP 6 AUGUST Varsator

Prezenta ta face bine unor persoane dragi tie care nu se simt prea bine. Ori au probleme de sanatate, ori au niste emotii imense pe care nu le pot gestiona singuri, de aceea au nevoie de tine ca sa le ridici moralul, sa le oferi sfaturi privite dintr-un cu totul alt puncte de vedere, sa le mai spui si o gluma la nevoie, pentru ca ei sunt complet derutati.

E modul tau de a le intoarce aceleasi servicii, pentru ca si ei au stat alaturi de tine candva in momente similare, in care te simteai abandonat si trist. Tu ai un tonus bun ce-i incarca si pe ei de incredere si speranta.

HOROSCOP 6 AUGUST Pesti

Ce-a fost a fost, nu mai conteaza! Lasa in urma tot ce nu-ti mai serveste si zboara liber spre ceva nou. Nu te mai crampona de vechi ghiulele pe care le-ai tot carat prinse de picior, ci profita de ocazia aceasta de a evada din zona care ti-a blocat evolutia.

Gata, se presupune ca ai gasit iesirea din impas si acum ai libertate deplina de miscare, de gandire, de decizie.

Nu mai privi inapoi, deoarece, trecand mereu in revista ce n-a mers, ce ai patimit, nu faci altceva decat sa-ti tai singur aripile. Orizonturile sunt din nou limpezi si senine, numai de tine depinde sa-ti deschizi larg aripile din nou si sa zbori cat mai departe!


berbec horoscop taur gemeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007348 (s)