News Flash:

Rugăciunea care se rosteste inainte de citirea Sfintei Scripturi!

4 Mai 2018
1452 Vizualizari | 0 Comentarii
rugaciune sfanta scriptura dumnezeu biblie

Rugaciune pentru Sfanta Scriptura – V-ati hotarat sa incepeti sa cititi Sfanta Scriptura? Trebuie sa-I acordati acestei sublime carti multa evlavie si cinste. Si, spun sfintii parinti, e recomandat sa cititi si rugaciunea pentru citirea Sfintei Scripturi.


Rugaciune pentru Sfanta Scriptura – Acolo este suflul sfantului Duh
Din dorinta de a-si determina pe credinciosi sa citeasca asa cum trebuie Sfanta Scriptura, iata cat de frumos o prezinta sfantul Ioan Gura de Aur…

“Placuta este o livada, placuta este o gradina, dar cu mult mai placut este studiul dumnezeiestilor Scripturi. Acolo sunt flori care se vestejesc, aici idei ce nu se ofilesc niciodata; acolo este adierea zefirului, aici este suflul Duhului Sfant, acolo multime de spini in aparare, aici providenta lui Dumnezeu ca protejare; acolo canta greierii, aici se aude armonia profetilor; acolo este placerea privirii, aici se afla folosul citirii.

Gradina ocupa un loc limitat, iar Scripturile sunt raspandite pe toata fata pamantului; gradina are cele patru anotimpuri ce alterneaza, iar Scripturile sunt incoronate de flori si incarcate de fructe, atat iarna cat si vara”.

Rugaciune pentru Sfanta Scriptura – Iata si rugaciunea…
“Straluceste in inimile noastre, Iubitorule de oameni Doamne, lumina cea neinserata a cunostintei dumnezeirii Tale si deschide ochii cugetului nostru spre cunoasterea evanghelicelor Tale propovaduiri.


Pune intru noi si frica de fericitele Tale porunci, ca poftele trupesti cu totul calcandu-le, viata duhovniceasca sa petrecem, toate cele ce sunt spre placerea Ta cugetandu-le si facandu-le.

Ca Tu esti luminarea si sfintirea si mantuirea sufletelor noastre si Tie slava inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin”. Secretele.com

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1390 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012036 (s)