News Flash:

A amestecat banane cu bere, apoi si-a dat pe par. Ce s-a intamplat dupa ce s-a clatit

4 Aprilie 2018
1049 Vizualizari | 0 Comentarii
bere

Daca ai parul fragil sau lipsit de stralucire, incearca aceasta masca. Este foarte usor de preparat, iar rezultatele sunt uimitoare. 
In ziua de azi, majoritatea femeilor isi doresc un par bogat si puternic, care sa fie recunoscut ca unul dintre principalele lor atribute fizice.
Unele persoane sunt norocoase si au un par superb, care arata aproape perfect, fara prea mare efort. Insa altele sunt mereu in cautare de tratamente pentru a-l intari.
Desi exista diverse modalitati de a-ti ingriji parul, expunerea constanta la toxine, la razele daunatoare ale soarelui si alti factori din mediu pot deteriora podoaba capilara.
Din fericire, avem la dispozitie numeroase produse cosmetice care hranesc parul, ii ofera stralucire si combat efectele negative ale mediului.
In acelasi timp, exista si optiuni 100% naturale care nu prezinta nici un fel de efecte secundare si care ofera rezultate uimitoare chiar de la prima aplicare.

Una dintre acestea consta in combinatia dintre proprietatile bananelor si ale berii in vederea crearii unui tratament complet care revitalizeaza si protejeaza firul de par.
Astazi iti explicam cum se prepara aceasta masca si care sunt beneficiile sale asupra podoabei capilare.
Ia aminte!

Tratament cu banana si bere pentru un par sanatos
Amestecul de banana si bere este un produs natural care repara parul deteriorat, facandu-l matasos si stralucitor.

Ambele ingrediente contin o doza ridicata de nutrienti si proprietati care combat caderea parului, reduc excesul de sebum si repara firele deteriorate.
Aceasta masca de par pe baza de banane si bere este ideala pentru a hidrata parul uscat si a-i oferi vitalitate si prospetime.

Beneficiile bananei
Banana este un fruct dulce care se gaseste in magazinele alimentare pe toata durata anului, la preturi convenabile. Principalele sale beneficii pentru par se datoreaza continutului bogat de vitamine si antioxidanti care combat efectele negative ale radicalilor liberi.
Bananele sunt bogate in vitaminele A, B, C si E, care revitalizeaza parul si stimuleaza regenerarea foliculilor si a scalpului. In plus, ele contin doze considerabile de calciu, zinc, fier si potasiu, care combat uscaciunea si caderea parului.
Aplicarea regulata a unei masti pe baza de banane hidrateaza parul si nu afecteaza productia de uleiuri naturale de la nivelul scalpului.

Beneficiile berii
Berea este o bautura foarte populara, obtinuta din malt, iar proprietatile sale ajuta la repararea parului deteriorat. 
Beneficiile sale se datoreaza procesului de fermentatie, in care este concentrata o doza mare de nutrienti esentiali. Acestia intaresc foliculii si incetinesc procesul de cadere a parului.
Complexul de vitamine B si antioxidantii din compozitia berii contracareaza efectele negative ale chimicalelor folosite, ale expunerii la temperaturi ridicate si ale razelor solare. 
In plus, glucidele din aceasta bautura ofera stralucire parului, fara sa altereze pH-ul natural de la nivelul scalpului.

Printre nutrientii din bere se numara si cei de mai jos: Vitamina B, Acid folic, Riboflavina, Niacina, Tiamina, Piroxina, Calciu, Cupru, Crom, Fier.
Toate aceste substante lucreaza impreuna pentru a-ti face parul mai rezistent, mai plin de viata si mai sanatos.

Cum se prepara tratamentul pentru par cu banana si bere?
Acest produs natural este recomandat persoanelor cu parul lung, inchis la culoare si cu firul subtire, in special daca au probleme cu caderea parului.
Este o alternativa excelenta la balsamurile din comert, insa poate fi folosit si ca tratament intensiv. Avantajul principal este faptul ca nu contine substante toxice si chimicale agresive, iar nutrientii se absorb foarte usor in scalp.

Ingrediente:
1 galbenus
1 banana de dimensiuni medii
100 ml de bere
2 linguri de miere (50 g)
Mod de preparare:
Adauga galbenusul intr-un bol si bate-l timp de doua minute.
Paseaza banana pentru a obtine o pasta, apoi amestec-o cu oul.
Adauga berea si mierea de albine si amesteca bine, pana obtii o pasta omogena.
Daca preferi o textura cremoasa, poti sa procesezi ingredientele intr-un blender sau sa folosesti un mixer manual.
Mod de aplicare:
Cand ai parul umed, separa-l in mai multe sectiuni si aplica masca pe toata suprafata, de la radacini pana la varfuri.
Acopera-ti capul cu o casca de dus si lasa masca sa actioneze timp de doua ore.
Clateste-te cu apa calda si repeta procedeul de doua-trei ori pe saptamana.
Chiar din prima saptamana vei observa ca parul tau este mai stralucitor, mai hidratat si mai moale. Insa, in ceea ce priveste caderea parului, beneficiile devin vizibile abia dupa cateva luni de utilizare a tratamentului.
 


beneficiile bananei beneficiile berii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005489 (s)