News Flash:

8 TRUCURI pentru sutiene pe care 90% dintre FEMEI nu le stiu

6 Iulie 2017
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
Sutienul este unul dintre cele mai importante articole vestimentare din garderoba fiecarei femei. Alegerea sutienului poate face diferenta dintre o tinuta de succes si una dezastruoasa. Prea multe femei fac greseli fa greseli atunci cand aleg sutienul si chiar mai multe dintre ele nu stiu care sunt toate lucrurile pe care le pot face cu un sutien potrivit. Iata care sunt cele mai interesante lucruri la care iti poti folosi sutienul la care este foarte probabil sa nu te fi gandit pana acum.

1. Cum sa fixezi un sutien fara bretele
De foarte multe ori, atunci cand porti un sutien fara bretele, acesta iti aluneca spre abdomen astfel ca nu simti ca acesta iti ofera stabilitatea necesara. Pentru a scapa de aceasta problema, atasaza bretele sutienului si trece-le peste partea inferioara a acestuia, apoi prinde-le una de cealalta in fata, sub bust. In acest fel, vei putea purta bluze sau rochii cu umerii goi simtindu-te in acelasi timp confortabil si in siguranta.
2. Cum sa obtii suportul necesar fara un sutien conventional

De multe ori ai nevoie de un obiect vestimentar care iti ofera sustinere, insa un sutien nu s-ar potrivi tinutei tale sau ar fi vizibil. In astfel de situatii, poti opta pentru un set de cupe adezive care se fixeaza sub sani, usor pozitionate spre exteriorul acestora. Nu trebuie sa iti faci griji, acestea se lipesc foarte bine si nu exista riscul de a se desprinde.

3. Scapa de frecarea bretelelor
In cazul in care bretelele tale sunt foarte incomode insa nu vrei sa iti schimbi sutienul, poti utiliza tampoane de silicon pe care le pozitionezi sub bretele. Astfel, vei scapa de orice disconfort si vei putea in continuare sa iti porti sutienul preferat!

4. Cum porti o rochie fara bretele si cu spatele gol
Multe fete isi doresc sa poarte rochii fara bretele si cu spatele gol, insa nu stiu ce sa faca pentru a putea avea parte de sustinerea pe care o ofera un sutien atunci cand poarta o astfel de tinuta. Ei bine, nimic mai simplu! Taie cupele unui sutien si coasele de partea din fata a rochiei. In acest fel, vei purta sutien fara ca bretelele sau spatele acestuia sa fie vizibile.
5. Scapa de disconfortul bretelelor
De foarte multe ori femeile nu stiu cum sa isi regleze bretelele sutienului astfel acestea sa nu fie nici prea stramte, nici prea largi. La tensiunea ideala, sub bretele ar trebui sa iti incapa doua degete.
6. Cum sa iti ridici sanii
Daca vrei sa ridici sutienul mai mult decat iti permit bretelele, desprinde-le din pozitia normala si incruciseaza-le pe spate. In acest fel, vei observa ca sutienul tau va putea fi strans mai mult.

7. Cum sa imbunatatesti un sutien din material textil
Sutienele de bumbac, dantela sau matase pot arata foarte elegant si frumos, insa de multe ori nu reusesc sa iti ofere suportul necesar pentru bust. Nu trebuie decat sa folosesti niste insertii de sutien sau bureti confectionati special pentru costumele de baie. Pentru a-i fixa bine pe sutien, poti folosi o banda dublu-adeziva speciala pentru tesaturi!

8. Cum sa iti organizezi toate sutienele
O modalitate foarte buna de a organiza si stoca sutienele este atarnarea acestora pe umerase obisnuite pentru haine. Nu doar ca in acest fel sutienele nu se vor deforma, insa sunt si asezate la indemana si sunt usor de observat.



sursa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005522 (s)