News Flash:

Dupa ce s-a aflat ca LIVIU VARCIU va deveni tatic, SORANA nu a rezistat şi i-a facut declaratii de dragoste, iar acum… A aparut imaginea cu cei doi, imbratisati si distrandu-se pe plaja

24 Iunie 2017
1844 Vizualizari | 0 Comentarii
varciu

Sorana devenea cunoscută atunci când formaţia ASIA dădea lovitura în domeniul muzical autohton, alături de cele trei colege din formula iniţială. Însă, deşi pe plan profesional nu i-a mers deloc rău, pe plan personal a avut parte de ghinion, fiind nevoită să treacă printr-un divorţ dureros, cauzat de infidelităţile soţului.


Totuşi, după eliminarea de la Ferma Vedetelor, Sorana a avut şi motive de bucurie, pentru că a găsit din nou dragostea. Cântăreaţa s-a fotografiat alături de bărbatul de care s-a îndrăgostit şi a postat imaginea pe o reţea de socializare.

 

Însă, deşi îşi ţine iubitul cât mai ascuns de ochii lumii, Sorana nu se poate abţine să nu îi tot facă declaraţii de dragoste în public altui bărbat, nimeni altul decât… Liviu Vârciu! Cei doi sunt prieteni buni de ani de zile, dar reacţiile Soranei îi fac pe mulţi să se gândească dacă nu cumva este vorba de ceva mai mult între cei doi decât doar o relaţie de amiciţie. În urmă cu puţin timp, cântăreaţa a postat pe contul ei de Facebook o fotografie în care apare lipită de Vârciu, în timp ce se distrează pe plajă.



 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005498 (s)