News Flash:

8 mituri despre sarcina pe care nu ar trebui sa le crezi. Al 8-lea sigur te intereseaza

29 Aprilie 2018
995 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie gravida

Se spune ca sa fii insarcinata este cel mai frumos sentiment din lume. Dar acest sentiment se poate transforma intr-un cosmar uneori, mai ales cand miturile despre sarcini te ataca din toate partile. In acel moment, aceste mituri suna atat de convingator, incat nu ai cum sa nu le crezi.

1. Daca vrei sa cunosti sexul copilului, trebuie sa te uiti la forma burtii: Probabil ca orice persoana mai in varsta din familia ta iti va spune lucrul asta. Cu toate astea, sexul copilului nu are nicio legatura cu forma pantecului tau sau cu pozitia in care copilul se aseaza.
2. Evita anumite feluri de mancare in timpul sarcinii, pentru a nu afecta tenul copilului: Daca eviti sa mananci ceea ce iti doresti, cu siguranta nu va avea niciun efect asupra tenului celui mic. Si nici daca mananci nu se intampla asta, in mod evident. In schimb, daca scoti din alimentatia ta alimente care contin fier sau vitamine, de exemplu, cu siguranta ii va afecta starea de sanatate. Asadar, mananca orice vrei tu!

3. Acum ca esti gravida, ar trebui sa mananci pentru doi: Absolut fals. Esti insarcinata cu un bebelus, care cu siguranta nu poate manca la fel de mult ca un adult. Desigur, trebuie sa adaugi cateva calorii in alimentatia ta, insa in cantitati mici.
4. Nici sa nu te gandesti sa faci sex in timpul sarcinii: Cu siguranta ar trebui sa ignori acest mit. Intr-adevar, trebuie sa eviti sa intretii relatii sexuale in primul trimestru al sarcinii, dar dupa aceasta perioada, nu mai ai nicio retinere!

5. Sa nu ridici mainile deasupra capului atunci cand esti gravida: In general, femeile insarcinate primesc acest sfat pentru ca se spune ca atunci cand ridici mainile foarte sus, exista posibilitatea ca fatul sa se infasoare cu cordonul ombilical. Desigur ca si acesta este doar un mit.
6. Stai departe de fructele de mare: Fructele de mare sunt benefice pentru copilul tau, intrucat contin Omega 3. Singurul mod in care l-ar putea afecta ar fi ca va ajunge mai inteligent. Asadar, in cazul in care iti este pofta, nu te abtine!

7. Pe masura ce copilul se dezvolta, pielea ta se va schimba: Probabil ca poti arata extenuata din cauza stresului la care esti supusa, dar acest lucru variaza de la o persoana la alta. Unele femei ajung sa aiba tenul mai luminos in al treilea trimestru, dar acest lucru se datoreaza schimbarilor hormonale care au loc in corp.
8. Arsurile la stomac inseamna ca bebelusul va avea un par bogat: In primul rand aceste arsuri nu pot fi niciodata un semn bun! Si cu siguranta nu au nici cea mai mica legatura cu viitoarea podoaba capilara a micutului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004733 (s)