News Flash:

Ca sa-ti creasca mai repede parul, foloseste usturoi si ceapa. Uite ce trebuie sa faci

28 Aprilie 2018
913 Vizualizari | 0 Comentarii
parul

Daca vrei sa iti creasca parul mai repede, poti folosi ceapa si usturoi. Afla ce trebuie sa faci pentru a avea un par frumos si sanatos.

Ceapa si usturoiul sunt bogate in sulf, iar acesta ajuta parul sa creasca mai repede. Asta pentru ca stimuleaza productia de colagen. Pregateste un suc din usturoi si ceapa. Ai nevoie de o ceapa si de o capatana de usturoi. Acest amestec se va aplica pe scalp, masand usor. Lasa sucul sa actioneze timp de un sfert de ora, dupa care te poti spala pe cap. Cel mai bine ar fi sa folosesti acest tratament in zilele libere. Motivele sunt evidente.

O alta metoda simpla si eficienta presupune folosirea usturoiului si a uleiului de cocos. Ai nevoie de cativa catei de usturoi, pe care trebuie sa ii zdrobesti. Peste rezultatul obtinut se va pune o lingurita de ulei de cocos. Acel amestec se va pune pe foc pentru doua minute. La final, se va strecura. Asteapta sa se raceasca, apoi aplica-l pe scalp, masandu-l usor. Pentru a obtine rezultatele dorite, este indicat sa folosesti acest remediu de doua sau trei ori pe saptamana.

Oul poate fi de asemenea util in astfel de situatii. Amesteca albusul unui ou cu o lingurita de ulei de masline extravirgin. Amesteca bine cele doua ingrediente, apoi aplica pe scalp pasta obtinuta. Asteapta timp de 20 de minute, dupa care indeparteaza masca folosind apa si sampon. Oul este o sursa importanta de fier, zinc, sulf, iod si seleniu. Toate acestea ajuta parul sa creasca mai repede.
Asadar, daca vrei ca parul tau sa creasca mai repede, poti folosi unul dintre remediile de mai sus. Se prepara usor, din ingrediente pe care le ai si tu acasa.

sursa: teo

 


ceapa usturoiul sulf colagen
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004685 (s)