News Flash:

Te dor articulatiile mai ales cand se schimba vremea? Am pentru tine un smoothie din 3 ingrediente care te scapa de probleme

28 Aprilie 2018
899 Vizualizari | 0 Comentarii
ananas

Genunchii sunt o componenta importanta a structurii scheletice si a puterii fizice. Acestia iti suporta toata greutatea corpului, fiind practic motivul pentru care putem merge. Durerile de genunchi pot fi declansate de o multime de cauze, precum incaltamintea. In cazul in care va place sa va pimbati in slapi, probabil aveti tendoanele inflamate si dureroase. In acest caz, odihniti-va si faceti cateva exercitii de intindere a articulatii. Nu dati vina pe vreme sau exercitii daca aveti obiceiul de a purta aceasta incaltaminte, deoarece aceasta este cauza. Durerea se poate raspandi la nivelul soldurilor sau a coloanei vertebrale.

Durerea de genunchi esste o problema comuna a persoanelor ce sufera de obezitate. Este modul organismului de a raspunde la greutatea suplimentara pe care este obligat sa o care si o atentionare ca exista probleme cu corpul dumneavoastra. Multe dintre leziuni necesita tratamente speciale si chiar operatii. Vreau sa propun o reteta naturala care sa va ajute sa preveniti durerile bruste si severe ce apar la nivelul genunchilor. Ingredientele de care aveti nevoie pentru acest remediu au puternice proprietati anti-inflamatorii,fiind extraordinare pentru tendoane si ligamente. Ele sunt bogate in magneziu, siliciu, bromelaina si vitamina C. De asemenea, gustul acestei bauturi este foarte placut, dandu-va totodata puterea sa va descurcati excelent in activitatile zilnice.


Ingrediente:
O cana cu ovaz, O cana cu apa (250 ml), Doua cani cu bucati de ananas, 40 de grame de miere proaspata, 40 de grame de migdale zdrobite, 7 grame de pudra de scortisoara, O cana cu suc proaspat de portocale.

Mod de preparare:
Prepara ovazul normal, doar fierbe-l pentru cateva minute.
Adauga sucul de portocale.

Blendeaza migdalele, mierea, bucatile de ananas si scortisoara impreuna.
Adauga in blender si ovazul amestecat cu suc de portocale.
Blendeaza-le pana cand amestecul devine perfect omogen.
Arunca in bautura cateva cuburi de gheata si bucura-te de un smoothie delicios, care iti ia durerea cu mana!
Poti sa blendezi direct toate ingredientele, dar ovazul gatit ofera o consistenta mai buna smoothie-ului. Desigur, modul in care il preparati este alegerea dumneavoastra!

sursa: sanatatea


genunchii migdalele mierea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006443 (s)