News Flash:

5 Ingrediente NATURALE pentru a curata aproape ORICE!

2 Iunie 2017
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
curatare

Din fericire exista produse naturale care ne pot ajuta sa scapam de mizeria nedorita si le putem gasim in propria bucatarie.Cu ajutorul acestor produse puteti curata aproape orice.

1. Bicarbonatul de sodiu: Utilizati bicarbonatul pentru a elimina mirosurile si pentru albire. O pasta de bicarbonat si apa poate ajuta la albirea chiuvetelor si cazilor de baie, iar o cutie de bicarbonat in frigider, baie sau dulapuri ajuta la absorbtia mirosurilor.Cu ajutorul pastei de bicarbonat puteti curata si cuptorul. Aplicati pasta de bicarbonat pe tot interiorul cuptorul si lasati sa actioneze timp de cateva ore,apoi stergeti.

2. Ceara de albine: Puteti uita de produsele uleioase pentru lustrul mobilei in favoarea atotnaturalei ceri de albine. Gasiti un crescator de albine local, si mai si sprijiniti economia voastra locala!

3. Ulei din arbore de ceai: Toarnă într-un recipient cu pulverizator ulei de arbore de ceai, câteva picături. Peste, adaugă apă. Folosește acest produs pentru igienizare și curățare. Dacă dorești să miroasă mai frumos, poți adăuga ulei esențial de geranium. Va facem minuni la acest capitol, iar tu vei câștiga bani, practic, folosind acest amestec simplu.

4. Otet: Oțetul este o soluție universală de curățat. Amestecă apă cu oțet și spală podeaua cu acest amestec obținut. Testează-l mai întâi, pentru a te asigura că nu pătează. Este perfect și pentru ferestre, dar și pentru igienizare. Este o metodă sigură și eficientă de a curăța porțiunile de care ai nevoie.

5. Lamaia: Sucul de lămâie este unul dintre cei mai mari agenți de curățare a organismului, ajutând la eliminarea grăsimii și detoxifierea sângelui. În mod similar, se dovedește a fi o soluție excelentă și pentru curățarea casei. Acesta este un dezinfectant, care funcționează peste tot în baie, mai ales la toaletă. Pune în cuptorul cu microunde o cană de apă care conține sucul de la o jumătate de lămâie. Încălzește-o 2 minute și aburul care este generat va înmuia grăsimea și alte reziduuri lipicioase. Apoi, pur și simplu ștergi interiorul cuptorului.


otet lamaia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006098 (s)