News Flash:

Cele mai tari 8 trucuri pe care orice gospodina trebuie sa le stie – Cum cureti ceapa fara sa plangi sau cum sa decojesti ouale fierte fara batai de cap

1 Iunie 2017
981 Vizualizari | 0 Comentarii
ceapa la gat
Cele mai tari 8 trucuri pe care orice gospodina trebuie sa le stie – Cum cureti ceapa fara sa plangi sau cum sa decojesti ouale fierte fara batai de cap
Curatatul cepei ne face sa plangem, iar decojitul de oua fierte si de cartofi ne da batai de cap!
In materialul urmator, un expert ne invata 8 trucuri, cu ajutorul carora gospodinele vor deveni specialiste in bucatarie!
Gatitul nu a fost niciodata mai simplu! Asta spun gospodinele care au invatat trucurile expertilor! TRUCURI IN BUCATARIE
Trucul 1 Sa incepem cu ceapa: v-ati saturat sa plangeti de fiecare data cand o taiati? Ei bine… solutia e mai simpla decat va imaginati: aveti nevoie doar de o felie de paine.
Painea trage aciditatea din ceapa si nu ne mai ustura ochii. Nu avem nici o problema. Putem sa taiem si zece kilograme ca nu o sa avem nici un fel de problema. N-am plans nici unul. Nu avem cum. Taiata in stilul aceasta, pusa langa paine si cu gura putin deschisa nu va ustura ochii absolut deloc.
O alta pacoste sunt ouale fierte, care , odata scoase din apa clocotita, se lasa greu decojite.
Aici urmeaza trucul numarul 2: Le luam din apa fierbinte si le scufundam in apa cu gheata. Le lasam undeva la 30 de secunde. Iar acum… surpriza! Mai ca se decojesc singure! O sa vedeti cat de usor se decojesc.
Nu se rup, raman intregi. Ia uitati ce repede l-am curatat!
Trucul nr. 3. Tot in aceeasi situatie sunt si cartofii cu coaja, pe care ii puneti la fiert. Nu ii curatati inainte de a-i arunca in oala… ci dupa. Uitati ce usor pentru ca sunt proaspeti, sunt cartofi noi. Nu ma chinui absolut deloc, nu se rupSe decojesc foarte, foarte usor. ECONOMISITI TIMP!
Publicitate
Trucul nr. 4 De cate ori nu vi s-a intamplat sa dureze o vesnicie curatarea ardeiului de seminte? Ei bine, atentie la schema ce urmeaza: expertul impinge cotorul in interior. Punem degetul la codita, il apasam. O data aici, o data dincoace. A intrat deja inauntru. Si facem economie. Nu pierdem nimic.
Trucul nr. 5 Uitati de frigider atunci cand cumparati patrunjel. Pastrati-l la temperatura camerei, cu tulpinile in apa, sau pregatiti-l pentru uscat. Patrunjelul l-am spalat, l-am pus pe un servetel sa absoarba apa. Putem sa-l taiem sa nu se lipeasca unul de altul. E mai bine sa fie spalat si uscat. SECRETELE UNUI CHEF
Trucul 6 Sfaturile utile va ajuta nu doar sa economisiti timp in bucatarie, ci si sa gatiti la fel ca profesionistii. Renuntati la clasicul blat din lemn. Cel din plastic alimentar este mult mai igienic, asigura bucatarii. Aduna foarte multi microbi cele din lemn. Nu mai sunt ok, nu se pot dezinfecta cum trebuie. Acestea se pot dezinfecta si arata foarte foarte bine dupa multe utilizari.
Trucul 7 Daca vreti ca ouale prajite sa nu se lipeasca de fundul vasului, aveti grija ca uleiul sa nu fie prea incins. De preferat ar fi sa utilizati o tigaie cu fundul gros. Dupa ce am pus uleiul lasam putin sa se incalzeasca. Sa nu fie foarte fierbinte pentru ca se arde pe margini. Luam oul, o sa vedeti ca nu se imprastie, o sa se prajeasca foarte, foarte bine.
Trucul 8 Si… nu uitati, sa gresesti e omeneste. Asa ca, daca scapati mai multa sare in mancare, exista rezolvare: adaugati o felie de cartof crud in orice preparat. Va absoarbe excesul de condimente, iar rezultatul va fi… delicios!
Sursa:www.stirilekanald.ro
Articol preluat integral cu acord scris.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009765 (s)