News Flash:

Amestecul care TE SCAPA DE PIELEA LASATA in doar 7 zile! Efecte incredibile fara chirurgie!

1 Iunie 2017
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
verg
Calvarul persoanelor care slabesc excesiv intr-un timp scurt incepe abia dupa ce au scapat de kilograme. Vergeturile si pielea lasata in urma slabirii pot provoca tulburari serioase femeilor care doresc sa scape de corvoada colaceilor.
.
Cum scapi de pielea lasata dupa slabire
S-a constatat, in urma unor studii atent realizate, ca 1 din 3 femei care reuses sa slabeasca sufera mai mult dupa acest proces. Vergeturile duc la depresie, iar multe dintre reprezentantele sexului frumos nu stiu ce sa faca pentru ca pielea lor sa arate impecabil.
Una din solutiile sigure este corectare pielii lasate cu ajutorul chirurgiei, insa nu toata lumea isi permite sa dea bani grei medicilor esteticieni. Exista un remediu naturist care face furori pe site-urile de sanatate din Spania, menit sa inlature vergeturile si pielea lasata dupa slabire.
Pentru prepararea acestui remediu ai nevoie de o ceasca cu zat de cafea, o anghinare, 3 tablete de camfor si doua cani pline cu apa.
Dizolva tabletele de camfor in apa si pune apa la fiert, la foc mediu. Dupa 30 de minute, adauga anghinarea si zatul de cafea. Amesteca dupa ce ai oprit focul pana cand compozitia se omogenizeaza.
Aplica amestecul cu ajutorul unor manusi pe zona cu vergeturi ori in locurile in care pielea atarna inestetic. Dupa 15 minute, indeparteaza amestecul cu sapun normal si apa calduta. Pentru o si mai buna igienizare poti folosi apa oxigenata.
Aceasta combinatie reda elasticitatea pielii si este un antidot fantastic pentru persoanele care vor sa scape de vergeturi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005836 (s)