News Flash:

10 containere si termo-scannere vor fi cumparate de Consiliul Judetean Timis

27 Februarie 2020
617 Vizualizari | 0 Comentarii

Asa cum s-a decis in ultima sedinta a Comitetului pentru Situatii de Urgente Timis, convocata in contextul raspandirii coronavirusului, Consiliul Judetean a decis sa cumpere 10 containere in care sa poata fi cazati cei care vor fi pus in carantina la intrarea in tara.

Consilierii judeteni si-au dat acordul pentru cumpararea containerelor care vor fi dotate cu toate cele necesare. Pe langa containere, consilierii au votat si pentru cumpararea a 11 termo-scannere, care vor fi folosite de politistii de frontiera. Suma totala a investitiei se ridica la 350.000 de lei.

„Sunt 5 module (formate din 2 containere, n.r.) complete care presupun de fapt 10 simple. Asta este denumirea, 5 module complete. Sunt de fapt cate 2 si 11 termo-scannere. Un modul poate gazdui 8 persoane, 4 intr-o locatie. Bineinteles, asta tinand cont de situatie, pot fi introduse intr-o astfel de locatie doar familiile sau cei care vin din aceeasi zona. Sunt niste reguli care Directia de Sanatate Publica le gestioneaza din punct de vedere al cazarii. In zona punctelor de frotiera vor fi puse. Bineinteles ca trebuie amenajata si o platforma betonata, trebuie racordata la curent, sunt cateva conditii care trebuie indeplinite… echipa de la Investitii face deja demersurile, au avut si discutii impreuna cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Cred ca in cateva zile vom avea aceste echipamente si modulele respective la dispozitie„, a declarat presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005101 (s)