News Flash:

Se pregatesc spatii pentru a tine in carantina in Timis persoanele suspectate de coronavirus

25 Februarie 2020
560 Vizualizari | 0 Comentarii

Timisul este un loc unde vin multe persoane din Italia, judet aflat in apropierea granitei cu Vestul Europei. Se pregatesc spatii pentru a gazdui persoanele care vin din zona focarelor de infectie din Italia, pentru a fi introduse in carantina, in Timis.

La Institutia Prefectului Timis s-a inbtrunit luni Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta. S-a decis ca toate persoanele care vin in Romania din localitatile afectate din Italia sau care au calatorit in aceste localitati in ultimele 14 zile intra in categoria celor care trebuie sa stea in carantina 14 zile dupa intrarea in tara.

S-a vorbit la acest comitet despre identificarea spatiilor in care pot fi cazate persoanele care intra in tara venind din Italia, din localitatile aflate in carantina – Maleo, Terranova dei Passerini, Codogno, San Fiorano, Somaglia, Fombio, Casalpusterlengo, Castiglione d’Adda, Betonico si Castelgerundo, Vo Euganeo.

Lista cu spatiile disponibile in judetul Timis, care sunt verificate in aceste ore de catre Directia de Sanatate Publica, va fi transmisa luni, 24 februarie, Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si Ministerului Sanatatii, iar Primaria municipiului Timisoara, cat si Consiliul Judetean, urmeaza sa achizitioneze containere care vor fi instalate in Timisoara si judet, in care vor putea fi cazate persoanele carantinate. Containerele vor fi dotate cu tot ce este necesar – apa curenta, toalete individuale, mobilier.

 


timisul italia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005141 (s)