News Flash:

Zodiile care iti pot citi gandurile

9 Iulie 2017
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscopp
Poate parea de domeniul paranormalului, insa exista anumite semne astrale foarte intuitive si emotional legate de ceilalti, incat pot citi gandurile celor din jur.
Leu
Greu de crezut la prima vedere, insa nativii din Leu sunt foarte buni in a citi gandurile. Semne masculine, de foc, Leii sunt guvernati de planeta Soare, motiv pentru care dorinta lor va fi intotdeauna sa atraga atentia celor din jur. Pentru asta sunt capabili sa-si scoata toate armele, inclusiv intuitia. Capacitatate pe care, contrar unei zodii masculine, sunt apti sa si-o ascuta atat de tare incat sa stie ce va dori fiecare din cei care il inconjoara. Iar ei vor fi cei care reusesc sa duca la indeplinire aceste dorinte.
Asa isi castiga Leii adeptii, iar puterea de a citi gandurile este mai predominanta ca oricand in cazul persoanelor care se afla in functii de conducere. Leii fac regulile in lumea pe care o conduc, insa au ajuns la aceasta performanta pentru ca au stiut exact ceea ce gandesc cei de langa ei, putand sa actioneze in consecinta.
Capricorn
Reprezentantii zodiei Capricorn sunt foarte empatici, spun astrele. Capacitatea lor de a face rapid schimb de roluri si a se transpune in viata cuiva, traindu-i emotiile, este uimitoare. Firi obiective, impartiale, corecte, intotdeauna Capricornii vor sti care sunt adevaratele sentimente pe care le traieste cineva, chiar mai bine decat acesta. Capricornul se afla sub influenta lui Saturn esoteric, tocmai de aceea va sti ce gandeste cu adevarat cineva. Capricornul este oglinda de care oricine are nevoie, este prietenul care la nevoie se cunoaste si este cel care iti va face o analiza amanuntita a propriilor tale sentimente.
Daca esti confuz sau nu vrei sa recunosti anumite lucruri in privinta ta, mergi la un Capricorn sa-ti desluseasca trairile, emotiile. Pe plan spiritual, Capricornul este guvernat de Venus, planeta care il ajuta sa-i inteleaga pe cei din jur si care il va face sa-i iubeasca.
Varsator
Varsatorii sunt printre cele mai inteligente persoane din zodiac. Pentru ca stiu foarte bine in ce consta natura umana, stiu sa dezlege si misterele mintii lor foarte bine. Este intr-o permanenta cautare a adevarului si si-a dezvoltat o abilitate remarcabila in a ghici ceea ce este in mintile altora, tocmai in desavarsirea acestui demers. Sociabilitatea Varsatorului si simtul umorului il ajuta, de asemenea, sa poate vedea ce este in sufletul si in mintea omului.

leu capricorn sentimente varsator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006959 (s)