News Flash:

DRAMA in familia lui Dan Spataru

28 Februarie 2017
2360 Vizualizari | 0 Comentarii
dan spataru
Dan Spataru a murit la sfarsitul lui 2004, iar cateva luni mai tarziu avea sa vina pe lume nepoata lui, fetita care are astazi 11 ani, este considerata mostenitoarea pe latura artistica a celebrului cantaret.

Singura fiica a artistului, Dana era insarcinata in cateva luni cand Dan Spataru a murit. Abia isi gasise fericirea si se recasatorise dupa o prima casnicie esuata, care a durat mai putin de un an.  Nici de data aceasta se pare ca nu i-a mers prea bine. Dana Spataru si-a construit, cu sotul ei, imediat dupa casatorie, o vila frumoasa langa Bucuresti. Acum, respectiva casa este motiv de disputa in tribunal intre cei doi, care s-au despartit.

Dana Spataru este consilier juridic la Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si, in aceasta calitate, si-a depus declaratia de avere. In ultima, completata in urma cu cateva luni, la capitolul sot este trecuta o liniuta, ceea ce inseamna ca cei doi au divortat deja, iar lupta se duce doar pentru casa. De altfel, pe site-ul justitiei, procesul de partaj dateaza inca din mai 2015, atunci cand judecatorii i-au trimis pe cei doi in camera de consiliu, in speranta ca se vor intelege. Nu s-a intamplat asta, asa ca timp de aproape un an s-a tot cerut expertiza imobilului, iar urmatorul termen este prevazut pentru inceputul lunii ianuarie.

Situatia in care se afla Dana Spataru este cunoscuta de apropiati, care sustin ca vaduva cantaretului, Sida Spataru sufera enorm din cauza aceasta.

"Sida e cea care se consuma. Fiica ei, Dana, se judeca de multa vreme cu fostul sot, ba mai mult, a cam pierdut tot ce avea. In plus, a ajuns sa stea cu chirie, impreuna cu fetita ei. Nu le e usor deloc. Nici Sidei Spataru, nici fiicei ei. Au avut multe proprietati. O parte din ele i le-a dat Danei tatal ei, la prima casatorie, iar la divort nu a cerut nimic inapoi. Acum, iata, e la al doilea divort. Daca o ducea bine, probabil nu avea pretentii nici de aceasta data", sustin surse din anturajul familiei Spataru.

dan spataru a murit nepoata fetita mostenitoarea latura artistica dana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007781 (s)