News Flash:

Delia, despre plecarea definitiva din Romania... Cand se va intampla asta

19 Mai 2017
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
delia look nou
Programul Deliei este foarte incarcat si asta pentru ca pe langa faptul ca are spectacole si repetitii aproape zilnic, este si jurata emisiunii „X Factor”, lucru care presupune multe ore de filmari. Cu toate acestea cantareata incearca sa imbine cu succes partea profesionala si cea personala. Atunci cand are cateva zile libere prefera sa calatoreasca si sa descopere locuri noi. „Imi place zona montana. Imi plac foarte mult muntii nostri. De cate ori am ocazia, fug o zi pana in Bucegi, sa fac trasee noi”, ne-a spus cantareata.
Totusi daca este intrebata daca ar fi dispusa sa isi lase tara natala pentru alt loc de pe mapamond, Delia raspunde cu sinceritate: “Daca as fi obligata sa fac asta, da… dar depinde de context. Mi se pare prea larg contextul”. In general, femeiele, isi iau multe bagaje atunci cand pleaca in vacanta, la Delia insa lucurile stau alftel. “In general, imi place sa calatoresc light. De multe ori se intampla sa ma intorc cu mai multe bagaje, insa”, ne-a marturisit jurata de la “X Factor”, in exclusivitate.

Delia a devenit cunoscuta dupa ce a cantat in formatia N&D, trupa care in anii 2000 era in mare voga, iar hitul “Vino la mine” inca se mai asculta in cluburi si astazi, desi au trecut mai bine 17 ani de la lansare. In 2005, Delia a ales sa urmeze o cariera solo, iar de atunci a scos hituri pe banda rulanta, iar numarul fanilor creste de la o zi la alta. Cum este o artista de succes a avut parte de mai multe ori si de controverse, insa ele nu au reprezentat o amenitare pentru ea, dovada ca este nonconformista si vrea sa transmita publicului emotia pe care o simte si sa se prezinte asa cum este ea fara sa joace un rol atunci cand este pe scena in fata miilor de oameni.

programul deliei delia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006969 (s)