News Flash:

8 semne ca te-ai nascut sa faci ceva maret pe Pamant!

3 Mai 2018
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
semne

1. Nu iti place sa lucrezi pentru altii
Cum esti un lider innascut si stii foarte bine asta, simti ca te pierzi, ca nu iti pui in valoare toate calitatile si te simti blocat intr-un spatiu din care nu faci parte, atunci cand cineva iti spune ce ai de facut, iar viziunea ta este total diferita fata de cea a oamenilor banali si fara speranta.

2. Daca nu esti inspirat, nu te apuci de treaba!

In ceea ce te priveste, creativitatea joaca un rol important si atat timp cat inspiratia iti lipseste, nu poti duce la bun sfarsit niciun proiect.

3. De mic, ai crezut ca adultii sunt nebuni pentru ca se imbraca in costume si merg la munca

Intotdeauna ai stiut in adancul tau ca viata nu este compusa doar din munca, munca si iar munca.

Nu te regasesti in a te imbraca intr-un costum si a merge la munca, iar cei care fac asta se transforma brusc in niste sclavi, din punctul tau de vedere.

4. Pentru tine, banii nu sunt cei mai importanti

Pentru tine, valoarea muncii este dincolo de bani si bunuri materiale. Cu toate ca suntem frecvent invatati ca fiecare este rasplatit dupa valoare sa, intotdeauna te-ai simtit in largul tau atunci cand ai fost lasat sa-ti indeplinesti indatoririle cu pasiune.
5. Esti idealist

Te simti uneori stanjenit, pentru modul in care gandesti, insa nici ca-ti pasa odata ce realizezi ca „diferit” inseamna „perfect” pentru tine. Te simti diferit si uneori special, iar lumea ar trebui sa se dezvolte precum intr-un roman de dragoste de buna calitate.

6. Uneori nu poti destainui ceea ce stii!

Si nu o poti face pentru ca cei din jur te-ar putea crede nesabuit! Uneori ai impresia ca ai venit pe aceasta lume cu informatii, despre a caror existenta, in mintea ta, nu stiai nici tu prea multe. Daca si tu treci prin aceleasi stari atunci te poti considera un norocos pentru ca ai o misiune speciala pe aceasta planeta.

7. Pur si simplu simti ca marea schimbare este aproape

Schimbarea este un element care nu se schimba niciodata, asa ca iti este pe plac. Consideri ca pana la urma lucrurile trebuie sa intre pe fagasul lor normal, cauza pentru care schimbarea incepe cu tine si se va termina cu ceilalti.

8. Simti o frustrare pentru ca ai prea multe idei pe care nu le poti pune in aplicare.

Ai tendinta sa fii inspirat constant, de fapt, cu cat esti mai inspirat, cu atat viata ta devine mai captivanta. Esti sigur ca ai venit pe aceasta planeta pentru a schimba ceva si nu te vei lasa, pana cand nu o vei face. Tu ai un dar divin, fii recunoscator pentru asta!

Secretele.com

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004983 (s)