News Flash:

Zeci de persoane evacuate, in urma unei explozii produse intr-un bloc din Buzau

25 Martie 2018
827 Vizualizari | 0 Comentarii
explozie la bloc

Zeci de persoane au fost evacuate, duminica, dintr-un bloc din municipiul Buzau, dupa ce intr-unul dintre apartamente s-a produs o explozie. Proprietarul apartamentului in care s-a produs deflagratia a fost transportat la spital, cu arsuri, in timp ce alti locatari au facut atacuri de panica.
Purtatorul de cuvant al ISU Buzau, George Cretu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca pompierii au fost solicitati pentru stingerea unui incendiu de apartament, pe strada Al.Insulei, din municipiul Buzau.

Deflagratia s-a produs intr-un apartament aflat la etajul doi al imobilului, zeci de persoane din bloc fiind evacuate.

”Explozia a fost urmata de incendiu, iar flacarile s-au manifestat pe o suprafata de 40 mp. S-a impus evacuarea tuturor persoanelor din imobil, fiind vorba de zeci de persoane”, a declarat George Cretu.
Potrivit acestuia, in urma exploziei, proprietarul apartamentului in care s-a produs deflagratia a avut nevoie de ingrijiri medicale, suferind arsuri. Alte cinci persoane au suferit atacuri de panica.

“A rezultat, in urma exploziei, ranirea proprietarului. Este in stare stabila constient insa a suferit arsuri si a fost transportat la spital. Alte cinci persoane au suferit atacuri de panica si a avut nevoie de ingrijiri medicale”, am mai precizat purtatorul de cuvant al ISU Buzau.

Deocamdata nu s-a stabilit cauza exploziei. Deflagratia a distrus apartamentul in care s-a produs, iar alte cinci apartamente au fost avariate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008611 (s)