News Flash:

Zeci de pensionari, in pericol de moarte! Au fost salvati din flacari de pompieri, dupa ce azilul in care se aflau a ars intr-un incendiu

1 Februarie 2016
1390 Vizualizari | 1 Comentarii
azil in flacari
Zeci de pensionari din comuna timiseana Ciacova, in pericol de moarte! Au fost salvati din flacari de pompieri, dupa ce azilul in care se aflau a aras intr-un incendiu.Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Banat”, incendiul a fost localizat intr-o camera tehnica ce adapostea centrala termica a caminului, dar si intr-o incapere alaturata in care se aflau depozitati baloti de paie, ce erau folositi pentru alimentarea centralei termice.
Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu spuma, un echipaj SMURD, unul de politie si echipa locala a Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta. In total, 14 subofiteri si 2 ofiteri, scrie tion.ro.
In momentul producerii incendiului, mai spun cei de la ISU Banat, in azil se aflau 60 de batrani, din care cinci netransportabili. Acestia, din fericire, nu au fost afectati.
Desi pagubele sunt insemnate, azilul isi poate continua activitatea, deoarece dispune si de o centrala termica pe carbuni, care va asigura incalzirea cladirii.

smurd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1445 (s) | 43 queries | Mysql time :0.031931 (s)