News Flash:

Zeci de imigranti, care circulau cu trenul Bucuresti – Budapesta, verificati de politistii din Timisoara

10 Septembrie 2017
992 Vizualizari | 0 Comentarii
tren 1
Un numar de aproximativ 38 migranti, printre care si copii, care circulau, duminica dimineata, cu trenul Bucuresti – Budapesta, au coborat in Gara de Nord din Timisoara, fiind verificati de Politia Transporturi Feroviare, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Politiei Transporturi Feroviare, cei 38 de migranti, din Siria si Irak, printre care femei si copii, circulau cu trenul Bucuresti – Budapesta, iar duminica dimineata au coborat in Gara de Nord din Timisoara. Imediat, au fost condusi la sediul Politiei Transporturi Feroviare Timisoara pentru verificari.
„Sunt 38 de migranti, in total. Au coborat singuri in Gara de Nord din Timisoara si i-am preluat pentru verificari. Cel mai probabil vor fi condusi la Centrul de Azil din Timisoara, la final”, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, reprezentantii Politiei Transporturi Feroviare Timisoara.
In ultima saptamana, zeci de migranti au fost gasiti in parcurile si pe strazile din Timisoara. Un grup de migranti irakieni a fost depistat intr-un microbuz aflat in apropierea Padurii Verzi din Timisoara, de unde se pregatea sa plece spre granita. Alti 30 de irakieni au fost gasiti intr-un hotel de la marginea Timisoarei. Apoi, 19 migranti au fost descoperiti la cateva sute de metri de sediul Politiei Locale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005181 (s)