News Flash:

Zeci de brazi nevanduti au fost aruncati la gunoi!

27 Decembrie 2013
1329 Vizualizari | 0 Comentarii
Zeci de brazi nevânduți au fost lăsați de izbeliște, în piețe. Comercianţii nu au reușit să-i vândă, aşa că au preferat să-i arunce, în loc să-i dea la un preţ mai mic sau chiar să-i facă, de ce nu, cadou.

Nu există piaţă din Timişoara unde să nu găseşti brazi abandonaţi, în unele locuri chiar cu zecile. Marfa aruncată a devenit ofertă pentru cei care nu şi-au cumpărat încă pomul de Crăciun: „Pentru copii am luat, că am nora româncă și am cumpărat și le-am dus. Și pentru nepoți, mici din acelea am luat, dar artificiale. Iar pentru sârbesc, am luat acum".

În Ajun de Crăciun, comercianții au lăsat din prețuri încercând să nu rămână cu pomii nevânduți. Nici pe ultima sută de metri, marfa lor nu a avut însă căutare.

Opiniile timișorenilor? „Aseară putea să-i dea așa, pe degeaba. De ce să ceară 50 de lei când putea să-i dea pe 5 lei. 5 lei domnu', 10 lei, să fie tot omul mai...", „Să îi dea să facă coroane din ei. E păcat să ajungă la gunoi".

Dacă nu vor fi adunați de comercianții de flori, care îi pot transforma în coronițe, brazii vor ajunge la gunoi, pentru că vor fi adunaţi de angajaţii societăţii de salubrizare. Digi24.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007736 (s)