News Flash:

Zece migranti irakieni, prinsi de politistii de frontiera la granita cu Ungaria

26 Ianuarie 2017
942 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5
Zece migranti din Irak care incercau sa treaca ilegal granita romano-ungara au fost depistati de politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera (SPF) Valea lui Mihai. 
Potrivit unui comunicat de presa al IGPF, cei zece cetateni din Irak sunt sapte adulti si trei copii, solicitanti de azil in Romania, care au incercat sa iasa ilegal din tara in data de 23 ianuarie 2016, in jurul orei 20.00. Ei au fost descoperiti de politistii de frontiera la aproximativ 100 metri de linia de frontiera, atragand atentia ca persoane care nu-si justificau prezenta in zona. 
Avand suspiciuni cu privire la prezenta acestora in zona de frontiera, cei in cauza au fost condusi la sediul sectorului pentru continuarea verificarilor. 
Cetatenii irakieni adulti au varstele cuprinse intre 18 si 42 de ani, iar cel mai mic dintre cei trei minori are 2 ani. 
La cercetari, s-a stabilit ca persoanele in cauza intentionau sa treaca ilegal frontiera pentru a ajunge intr-un stat din Spatiul Schengen. 
'Politistii de frontiera bihoreni au intocmit migrantilor lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun', se precizeaza in comunicat. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1412 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008320 (s)