News Flash:

Zeama de varza, un foarte bun medicament pentru organismul tau. Bea frecvent cate un pahar si vei vedea efectele

21 Iunie 2018
933 Vizualizari | 0 Comentarii
zeama

Acresti ciorba cu zeama de varza? Foarte bine faci. Nu strica nici sa bei cate un pahar cu zeama de varza pe zi. Aceasta are un continut ridicat in minerale – mai ales calciu si zinc. De aceea, este produsul perfect pentru aceasta perioada din an.

Imunitate imbatabila la imbolnaviri

Zeama de varza este foarte buna pentru a creste imunitatea si pentru a trata raguseala, tusea uscata si durerile in piept cauzate de guturai sau bronsita. Amesteca o parte egala de moare cu o parte de apa plata usor incalzita. Bea cate o cana de lichid caldut, de doua-trei ori pe zi. Pentru gastrita cu aciditate scazuta, bea zilnic moare incalzita, inainte de masa de dimineata si cea de seara. 


Pentru buna functionare a ficatului si detoxifierea lui, bea moare in cantitate de 100 ml de trei ori pe zi, intre mese, timp de cateva luni. Pietrele la bila sau rinichi si giardia se trateaza cu cate 150 ml de zeama de varza bauta de trei ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de masa. Tratamentul se tine timp de doua-trei saptamani. Se poate repeta dupa sapte zile de pauza. Persoanele hipertensive nu ar trebui sa bea mai mult de un pahar de 250 ml de moare pe zi. În acelasi timp, ar trebui sa reduca aportul de sare din alimentatie.

O femeie din Marea Britanie a crezut ca ii pica cerul in cap, cand a mers la un control de rutina si a aflat ca are cancer.
Deoarece nu avea incredere in medicina, britanica a cerut ajutor si sfaturi de la prieteni si rude, ca sa se trateze cu ajutorul produselor naturale.

O matusa i-a vorbit despre efectele miraculoase ale verzei acre, asa ca a decis sa bea zilnic zeama de varza acra sa vada ce se intampla.
Timp de o luna ea a baut in fiecare dimineata aceasta bautura. Apoi a putut observa sa pielea ei arata mai tanara, nu mai avea stari nervoase sau pierderi de memorie, scrie bewoman.ro.
Aceasta s-a dus din nou la un control, iar medicul a ramas surprins de evolutia ei. Boala daduse inapoi, iar stare ei de sanatate se imbunatatise considerabil.

preluat de pe sanatatea


ciorba zeama varza raguseala tusea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006445 (s)