News Flash:

Ceiul negru, foarte bun pentru a avea un par lung si stralucitor

20 Iunie 2018
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
par

Ceaiul negru nu este doar o alternativa foarte buna si sanatoasa a cafelei. Acesta poate fi folosit si pentru a imbunatati aspectul parului, pentru a-l revigora si pentru a obtine nuante noi. Acest produs natural reduce caderea parului si ii readuce stralucirea si frumusetea pe ca v-o doriti.

Tratament de par cu ceai negru

Inainte sa folositi tratamentele de par cu ceai negru trebuie sa stiti ca parul se poate inchide la culoare. Daca aveti o nuanta deschisa si nu vreti sa renuntati la ea, atunci ar trebui sa incercati alte tratamente de intretinere si regenerare a parului.

Tratamentul cu ceai negru este simplu de facut si are efecte vizibile in cateva saptamani. Daca sunteti multumite de rezultate puteti sa il folositi regulat. Pentru aceasta masca aveti nevoie de 3 pliculete de ceai negru peste care se toarna doua cani cu apa fierbinte.

Pliculetete trebuie sa ramana in apa cel putin cateva ore. Spalati-va pe par cu sampon inainte iar apoi turnati ceaiul pe par fara sa omiteti nicio bucla. Dupa 30 de minute clatiti doar cu apa calduta fara sampon.

Ceaiul negru este unul din cele mai importante remedii pentru caderea parului la femeile de varste diferite. Dupa acest tratament parul se va revigora si va avea stralucirea pe care v-ati dorit-o.

In plus, acest tratament va intari firele de par si va rezolva si alte probleme cu care ca confruntati.

preluat de pe ideicoafuri

 


pliculetete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006204 (s)