News Flash:

WOW! NICOLE CHERRY s-a facut BLONDA! Ii sta bine? FOTO

31 August 2017
2448 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry6
Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate cantarete de la noi. Desi are o varsta frageda, tanara a reusit sa intre la inimile fanilor, iar acum de bucura de un real succes in cariera. Vedeta a vrut o schimbare de look si s-a gandit ca vrea sa vada cum ii sta blonda.

Artista a incercat doar cu o peruca, deoarece nu vrea sa isi vopseasca parul, deoarece ii place culoarea naturala pe care o are si mai ales ca este si foarte sanatos. “Am ramas fara cuvinte cand m-am vazut blonda, mi-a fost destul de greu sa ma obisnuiesc in prima faza, eu sunt satena si apoi blonda radical. Nu m-as vopsi niciodata. Imi place de mine, e misto sa pastrezi un pic de mister.”


Nicole Cherry este una dintre vedetele care a promovat examenul maturitatii si toata lumea se astepta sa continue studii pe plan musical, insa lucrurile  nu stau deloc asa. Vedeta are alte ganduri, vrea sa studieze psihologia, asa ca a luat o decizie radicala, insa nu inainte de a vorbi cu parintii ei.


„Urmeaza sa ma inscriu, sincer vreau sa urmez ceva in legatura cu psihologia, m-am gandit foarte tare, a fost un subiect foarte delicat. M-am sfatuit cu parintii mei de foarte multe ori si chiar ma gandeam ce as putea sa vad. Muzica am facut sa stiu sa ma descurc, actorie am facut si mereu am spus ca nu vreau sa fac actorie, sa fiu atat de avansata. Acum am spus ca trebuie ceva sa ma dezvolte si am spus ca psihologia e cea mai buna alegere, mai ales ca imi place sa vorbesc, sa dau sfaturi”, declara Nicole Cherry intr-un interviu acordat pentru Viva!

Galerie Foto

nicole_cherry
nicole cherry cantarete schimbare look peruca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004965 (s)