News Flash:

WOW! Iata ce cadou a primit DELIA de la MIHAI BENDEAC. ABSOLUT SOCANT!

8 Februarie 2017
1724 Vizualizari | 0 Comentarii
delia lacrimi
Delia este una dintre cele mai de succes cantarete din Romania, bucurandu-se un public numeros, care o sustine si o apreciaza neconditionat. Deoarece a avut un an aglomerat, cu multe concerte si proiecte, vedeta si-a luat o vacanta bine meritata, iar zilele trecute si-a serbat ziua de nastere cu o petrecere de pomina, alaturi de sotul ei, dar si de o multime de prieteni.
Petrecerea a avut loc in centrul vechi din Capitala, iar printre invitati s-au numarat Corina, Flick, Alina Eremia, Codin Maticiuc, care s-au bucurat alaturi de nastrusnica vedeta de o distractie pe cinste. Delia a respectat traditia de anul trecut si a ales o costumatie iesita din comun, folosind un ruj excentric pentru a completa look-ul rock.
Desi a primit o multime de daruri, cel mai bizar a fost cu siguranta cel de la Mihai Bendeac, colegul ei din juriul iUmor, care i-a oferit drept cadou niste saci plini de pufuleti biscuiti si covrigei! Delia nu s-a putut abtine si a postat pe contul ei de Instagram o fotografie realizata in timp ce "devora" cadoul, alaturi de mesajul: "O tona de pufuleti... Nu stiu ce sa zic de cadoul lui Bendeac!". Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara: "Sa ai pofta in... burtica, Delia!", "Ce nebun e Mihai! La multi ani, Deliria frumoasa!", "Din categoria cine m-a facut om mare!", iar un admirator a mers chiar mai departe si a intrebat in gluma daca nu cumva Delia are pofte de... mamica: "Esti insarcinata?".

Galerie Foto

delia_cadou
delia bendeac esti insarcinata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006368 (s)