News Flash:

WOW! Cum arata Nicoleta Luciu dupa ce a slabit 11 kilograme

6 Aprilie 2017
1372 Vizualizari | 0 Comentarii
nicoleta luciuu
Nicoleta Luciu a reusit sa scape de kilogramele in plus, insa asta nu e suficient! Fostul fotomodel a dat fuga la medicul estetician pentru a-si reintineri gatul si decolteul si a se informa cu privire la o noua interventie estetica.

Nicoleta Luciu este extrem de atenta la felul in care arata si face totul pentru a se pastra intr-o forma de invidiat. Vedeta a preluat controlul asupra siluetei si a reusit sa scape de kilogramele in plus, dar nu s-a multumit doar cu atat. Fostul fotomodel a mers, marti, la medicul estetician pentru a-si face o interventie de reintinerire a gatului si a abdomenului.

”Reintinerirea gatului si a decolteului. La fata am facut deja trei cure. Sa-mi povestiti despr emetoda revolutianara de eliminare a gusei, avand in vedere ca am slabit acum 11 kg. Ne vedem intr-o luna sa rezolvam si gusita, fara operatie. Eu sunt super incantata. Si la fata la fel. Mi se pare ca am intinerit cu 10 ani. Cred ca au trecut trei luni de cand am facut pe ten, pe fata. Fac orice pentru tinerete. Alunitele cand se pot scoate de pe piele? Primavara sau toamna? Acolo doare. M-ati intrebat daca ma doare pana sa ajunga la decolteu. Super, am scapat! Ma simt bine, cum sa ma simt. Mai bine prevenim. Pana la o anumita varsta, ca dupa o anumita varsta trebuie sa apelam si la cutit”, le-a spus Nicoleta Luciu prietenilor virtuali.

Intrebat daca injectiile cu acid hialuronic ajuta la slabit, medicul estetician a replicat: ”Ajuta la slabit in combinatie cu foamea!

Galerie Foto

nicoleta_lucriu
nicoleta luciu fostul fotomodel decolteul interventie estetica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007019 (s)